Top Local Places

Vrij Technisch Instituut Leuven

Dekenstraat 3, Leuven, Belgium
High School
advertisement

Description

ad

Het V.T.I.-Leuven biedt beroeps- en technisch onderwijs aan in de sectoren wetenschappen en techniek en hotel. Daarnaast kan je bij ons volwassenenonderwijs terecht voor een breed scala aan cursussen uit het secundair en hoger onderwijs. Jij zoekt ...

Je zoekt een school waar je je thuis kan voelen. Een school waar je aandacht en kansen krijgt. Een school waar waarden zoals respect, openheid, samenhorigheid, integriteit en engagement geen loze begrippen zijn.

Je bent sterk geïnteresseerd in toegepaste wetenschappen en technologische toepassingen. Je hebt aanleg voor en je wilt je talenten ontwikkelen.

Je zoekt een evenwichtige mix tussen algemene en technologische vorming. Je bent creatief. Je wilt theoretische kennis gekoppeld zien aan praktische toepassingen. Theorielessen kunnen je boeien, maar ook laboratoria, practica, stages en buitenschoolse activiteiten vallen in jouw smaak.

Je wenst een diploma met reële toekomstmogelijkheden: fel gegeerd op de arbeidsmarkt, zodat je later zeker bent van een toffe job, maar tevens geschikt om met succes naar het hoger onderwijs of een andere vervolgopleiding door te stromen.

... wat wij bieden

In het Vrij Technisch Instituut kun je al je talenten in alle creativiteit ontwikkelen. Vanaf 12 jaar kun je bij ons terecht in de eerste graad. vanaf de tweede graad heb je de keuze uit een brede waaier boeiende en eigentijdse studierichtingen in onze hotelschool of in onze school voor technologie.


Ook levenslang leren staat bij ons hoog aangeschreven. Heb je nood of gewoon zin in een nieuwe opleiding, dan kan je steeds terecht in het volwassenenonderwijs.

Wij heten je van harte welkom!

Willy JANS, algemeen directeur
Els LAMMENS, pedagogisch directeur a.i. eerste graad
Theo VANHOOF, pedagogisch directeur tweede en derde graad
Philippe HOUBEN, directeur CVO
Peter VERLUYTEN, pedagogisch directeur CVO

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Onze leerlingen van het 7e jaar Interieurinrichting werden maandag bijgestaan door Constructiv en RTC-Vlaams-Brabant met een opleiding in het plaatsen van Gyproc

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Josse Debontridder. Oud-leerling, leerkracht, directeur met pensioen, lid van de Raad van bestuur, nog zoveel meer... We zullen hem herinneren als een inspirerende persoonlijkheid met een warm hart. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies. Online condoleren kan via: https://www.pues.be/condoleren-en-rouwbrieven.

facebook.com

facebook.com

Onze houtafdeling zet het nieuwe jaar goed in met een gloednieuwe korpuspers voor het opspannen van lijmverbindingen. :-)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bezoek aan de Vlaamse overheid van onze leerlingen van het derde jaar Restaurant en Keuken

facebook.com

Onze leerlingen van het derde jaar Restaurant en Keuken verzorgden in het kader van werkplekleren de maaltijd in woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Leuven.

facebook.com

Initiatie Capoeira - leerlingen leerden trappen en afweren Volgend jaar meer kansen om kennis te maken met nieuwe hobby's en sporten tijdens de middagen! https://youtu.be/X5xy2LLg_FA

facebook.com