Top Local Places

Rouwcentrum Ruggeveld

Ruggeveldlaan 501, Deurne, Belgium
Funeral Service & Cemetery
advertisement

Description

ad

Verzorgde en betaalbare uitvaarten!

Foto's geplaatst op de pagina door Rouwcentrum Ruggeveld mogen zonder toestemming nooit gebruikt worden voor commerciële doeleinden!
Deze zijn eigendom van Rouwcentrum Ruggeveld!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rouwcentrum Ruggeveld blijft open! Steeds te bereiken op het nummer 03 325 01 01

facebook.com

Begrafenissen in België duur? We nemen de proef op de som: De wereldwijde begrafeniskost

Verzorgde en betaalbare uitvaarten bij Rouwcentrum Ruggeveld Deurne!

facebook.com

Uitvaarten 35% duurder geworden? Uitvaartsector reageert met een logische verklaring - UitvaartPRO.be - voor uitvaartprofessionals

Indien er vragen zouden zijn over prijzen of u wenst te weten wat een uitvaart zou kunnen kosten kan u steeds een afspraak maken en dan overlopen wij stap per stap uw wensen. Elke uitvaart is uniek en daarom is het bijna onmogelijk om zonder te weten wat de wensen zijn een prijs te geven. Hiervoor kan u na telefonische afspraak bij ons terecht op het nummer 03/ 325 01 01.

facebook.com

facebook.com

Rouwcentrum Ruggeveld, uw uitvaartondernemer voor een uitvaart volgens uw wensen en dit tegen betaalbare prijzen. Voor vragen zijn we steeds bereikbaar op het nummer 03/325.01.01 of via info@rouwcentrumruggeveld.be

facebook.com

Koppel uit Deurne kan nu toch euthanasie krijgen

https://www.facebook.com/Gazetvanantwerpen/posts/10154462485827891

facebook.com

Openingsuren: het rouwcentrum is doorgaans enkel via afspraak geopend. U kan ons steeds bereiken op het nummer: 03/325 01 01 of via mail: info@rouwcentrumruggeveld.be Door vooraf een afspraak te maken hoeft u zich niet onnodig te verplaatsen. Ofwel komen wij tot bij u thuis ofwel spreken we af in het rouwcentrum.

facebook.com