Top Local Places

Društvo Moji Odnosi

, ,
Community Organization
advertisement

Description

ad

Društvo za pomoč in samopomoč ljudem v stiski Naše društvo kaže sposobnosti iskanja odgovorov lokalnih potreb prebivalcev in prav tako ponuja popestritev za način življenja.

Osnovni namen društva je nuditi pomoč socialno ranljivim, ki so v stiski in težko pridejo v stik z različnim načinom pomoči, ki bi jih okrepila.

Povezujemo, organiziramo, informiramo, svetujemo vsem, ki potrebujejo pomoč in asistenco za pozitivno naravnanost.

Organiziramo tudi predavanja in delavnice za ozaveščanje javnosti o zdravem življenjskem slogu. Prav tako pa ponujamo terapije s katerimi se rešuje vsakodnevna problematika.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Poslušaj svojo intuicijo. Sledi občutkom.

facebook.com

Ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je, da sebe postavljamo na prvo mesto. To je temeljni kamen v mozaiku resnične ljubezni (ljubezni do sebe). Tu namreč odkriješ ključ do veselja, luči, blaženosti.

facebook.com

Ko enkrat dojameš, da ni ničesar izven tebe, in to poudarjam, resnično ničesar, kar bi potreboval za lasten obstoj in radostno, srečno bivanje, takrat se začne pisati popolnoma nova pravljica – katero pišeš SAM. Iz sebe, skozi sebe, za sebe. Vse ostalo je zgolj posledica. Globoka modrost, ki jo kasneje zaradi lastne odločitve deliš s svetom, je tam še vedno najprej zaradi tebe.

facebook.com

S svojim zgledom otrokom kažete vrednote, ki Vam v življenju največ štejejo. In po vašem zgledu si bodo ustvarili »resnico«, ki jim bo narekovala njihovo delovanje v prihodnosti. Tako bo svet poln ljubečih, samozavestnih in zadovoljnih otrok, ki se sprejemajo in lahkotno žarijo svoj sijaj navzven.

facebook.com

Če razumemo pravi vzrok tistega, kar se nam pri kom zdi slabo, bomo namesto sovraštva občutili sočutje. Mar ni vsaka duša po naravi dobra? Svetnik sovraži bolezen, bolnika pa ima rad.

facebook.com

Ko resnično spoznate in sprejmete sebe ter prisluhnete glasu svoje duše, se vaša realnost oblikuje drugače. Takrat boste spontano sprejemali tudi svojega partnerja in unikatno dušo svojega otoka ter mu nudili iskreno pozornost, pogovor, ljubezen, podporo in pohvalo.

facebook.com