Top Local Places

Creative Sportslife

, Västerås, Sweden
Club
ad

Description

En klubb för dig som vill hålla igång och träna tillsammans med andra och tävla i Sverige och utomlands!
Att motionera och hitta på roliga saker tillsammans ibland ses vi utomhus för en löprunda, ibland blir det på Friskis& Svettis för ett härligt pass... eller så kör vi yoga i en lokal mitt i stan, det finns inte så mycket begränsningar vi ses och gör det vi tycker är roligt och givande för att må bra och hålla oss friska!

Kanske vill du ha träningskompisar inför ett lopp du ska göra eller nån annan tävling... eller flera tävlingar för att genomföra en Tjejklassiker eller en Svensk Klassiker, eller en halvmara eller ett Marathon, det finns inga begränsningar bara utmaningar att anta och för att göra vägen dig också rolig så umgås vi och tränar tillsammans och tipsar och ger råd på vägen fram till målet! Sen firar vi också tillsammans när vi uppnått våra mål  ;o)

Så se till att ta tag i det nu och kom med och sprid gärna denna sida till likasinnade så blir vi fler som ses ute i spåren och snåren  ;o)

Jag heter Ellinor Karlsson och finns i Västerås, Sverige där jag nu startat satsningen mot min första Tjejklassiker under 2014 och första delsträckan är klar... idag genomförde jag Kristinaloppet i Norberg som är längdskidor och 25km (sträckan var nedkortad pga snöbrist normalt är det 30km) och i detta lyckorus så publicerar jag nu denna sida och hoppas vi kan göra flera gemensamma resor i träningstecken och kanske flera lopp tillsammans, jag vill definitivt utmana mig mera och må bra, skapa hälsa och komma i mål, vill du det också så är du välkommen hit och hoppas vi snart ses för ett träningspass! Här är ett härligt höstevent i yoga och matens tecken!!! Janesh är verkligen en duktig lärare och författare och han tar er med på upplevelser och bjuder på sig själv och sin kunskap, kicka igång hösten med ny energi och ny input kring yoga och ayerveda - det är DU värd! Boka din plats och betala bums se nedan!  

Ta hand om dig du är värdefull  <3 <3 <3Detta var verkligen en intressant länk tyckte jag .... Vad tycker du?
http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/7-reasons-why-exercise-routine-can-boost-other-areas-your-life.html?mid=20141212&ref=mail&uid=89392&feq=dailyImorgon bitti fredag kl. 07.00 startar mitt yogapass på Björnövägen för dig som vill och har lust, sedan kan du även komma på lördag kl. 9.30 på Rocklunda - vi ses väl?! boka din plats för att säkert få plats...Här kommer något intressant... Denna kalender har skapat verkligt engagemang!!!
Gå med du också och få träningsutmaningar
https://www.facebook.com/events/1521904641465917/Har du sett detta? Det är verkligen inte långt till Eskilstuna där detta event hålls och jag är redan anmäld så du kan få åka med mig om du vill...
Vad säger du?Här är ett ljuvligt event som en alldeles underbar person Bodil Wilén är med och arrangerar, en riktigt qool qvinna! Jag tycker du ska vara med om du kan!!!Här kommer tips på härlig löpträning på måndagar, du såg kanske artikeln i VLT och nu ska jag också hänga på, det verkar ju jätteroligt! Ses vi på måndag?!Hur har du kommit igång med din träning? Vill du skapa en lyxig start på dina fredagar?

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Creative Sportslife's cover photo

Creative Sportslife's cover photo
facebook.com