Top Local Places

Tavelsjö Halvmarathon

, Tavelsjö, Sweden
Sports/recreation/activities
ad

Description

Tavelsjö Halvmarathon En unik halvmarathon där man springer runt den natursköna Tavelsjön. Tävlingen har växt varje år till att bli Norrlands största långloppstävling och är idag en folkfest för alla.
Det finns även en tävling för alla barn som väntar på de tävlande. Läs mer på www.tavelsjohalvmarathon.se LöparskidanLinus Löfmark fick idag motta en check på 5000kr i Swedbanks lokaler för sitt vinnande bidrag i Tavelsjö Halvmarathons logotype tävling. Bidraget kommer användas på årets medalj och finisher Tshirt samt bli symbolen för Tavelsjö Halvamarathon. I bidraget kan man se vågorna som symboliserar sjön, den röda ringen runt som att sjön ska rundas, den gråa vågen ovanför att man ska passera berget och alltsammans ger ett seriöst intryck och en fin symbol.
Totalt kom det 95 fina bidrag till tävlingen och vi i juryn hade en mycket trevlig kväll när vi gick igenom bidragen. På prisbilden ses från vänster Niclas Nyberg-Johansson Swedbank, Tobias Sundqvist TH-general, Linus Löfmark Vinnare!, Emma och Mattias Bornerberg Jury. Vi säger ett stort Grattis till Linus och ett enormt tack till alla som lämnat in sina bidrag!Ni som deltog i Tavelsjö Halvmarathon har även chansen att vinna mer priser i tävling YES I DID IT!
Gainomax vill se DITT BÄSTA ÖGONBLICK när du tränar! (Eller varför inte att du precis klarade Tavelsjö Halvmarathon). Instagramma när du fixade det där extra varvet, hoppade högre över höjden eller satte det där målet – när du klarade det omöjliga! Hashtagga med #YesIDidIt så är du med och tävlar. I potten ligger en resa för två till en PREMIER LEAGUE match, med flyg och hotell (ps. du behöver ha öppet instagramkonto). Klicka här för att läsa mer: http://gainomax.norrmejerier.net/wordpress/Vi firar att vi redan blivit 100 anmälda i årets lopp genom en ny tävling där ni har chansen att vinna ett helt lag i Tavelsjö Halvmarathon 2015 (värde 1200kr)! Laget består av tre platser som ni tillsammans med tex era vänner, jobbarkompisar eller andra ni känner kan använda för att anmäla er i årets lopp. Utlottningen gör vi på kvällen den 15:e Mars 2015 bland er som gillat denna nyhet på facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.För er som vill ge bort något speciellt i present finns det nu presentkort som berättigar till en startplats i årets lopp. Varför inte överraska bästa vännen, sambon eller varför inte en förälder med en plats? Tavelsjö Halvmarathon är till för alla som vill få en speciell upplevelse och något att träna för i sommar. Passa på nu! Skaffa ett presentkort genom att enkelt logga in på hemsidan eller tryck på anmälan så kommer ni rätt.Det är nu klart med Tavelsjö Halvmarathons huvudsponsorer för 2015 och tre år framåt. Nya huvudsponsorer blir Team sportia i Umeå och Etting maskin och service som tillsammans med våra andra sponsorer verkliggör norrlands största långlopp. Vi passar också på att tacka Swedbank och Electrolux Home som varit huvudsponsorer sedan 2012. In och anmäl er nu till årets stora löparfest den 15:e Augusti!  www.tavelsjohalvmarathon.sei årets Tavelsjö Halvmarathon vill vi ge något tillbaka till er som gillar att göra loppet roligare genom att klä ut sig. Vi kommer lotta ut fina priser bland er som i anmälan angett att ni vill vara med i maskeradtävlingen. Läs mer på vår hemsida www.tavelsjohalvmarathon.se (ni som redan anmält er till tävlingen eller vill bestämma er senare kan enkelt logga in i efterhand och ändra er anmälan på er profilsida)Till er som åker lite längdskidor under vinterhalvåret så har Polar nu gett er en morot som heter duga.

Polars nya värstingmodell v800 som kommer ut i april, värde 4395kr lottas ut till er som är med i löparskidan. Alla som är med och genomför Löparskidan har chansen att vara med i utlottningen och en klocka lottas ut bland damerna och en bland herrarna som är med. Gå in och läs mer på www.loparskidan.seTavelsjö Halvmarathon närmar sig och förutom själva tävlingen så kan ni som är löpare, funktionärer och sponsorer även vara med på den trevliga festen på kvällen. Där bjuds ni på mat och trevlig underhållning för endast 80kr. Anmälan till festen måste göras senast den 9:e Augusti för att vi ska hinna boka maten.
Gå in på www.tavelsjohalvmarathon/a_festen.asp och läs mer.För första gången kan vi nu dela ut medaljer till de som genomfört 7mila och Tavelsjö Halvmarathon under ett och samma år. Ni som missat att anmäla er till Löparskidan kan fortfarande göra det i efterhand, upp till ett år efter att ni genomfört det första loppet. Ni deltar dessutom i utlottningen av två fina pulsklockor. Läs mer på www.loparskidan.seNu börjar det bli dags att anmäla sig för de som ska vara med. För er som inte upplevt Tavelsjö Halvmarathon så finns det nu bilder på hela banan. Gå antingen in på banan under Tavelsjö Halvmarathons hemsida eller ta en titt i galleriet för lite större bilder.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi önskar alla som deltagit i Tavelsjö Halvmarathon en god jul och äntligen har vi fått in de sista silvermedaljerna till de som sprungit 5 år, de skickas ut i dagarna i små paket till er, God Jul!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

För er som anmält er sent och ej fick någon finisher tshirt när ni gick i mål så rear vi nu ut de t-shirts som vi köpt extra. För 60 kr kan ni beställa en t-shirt på vår hemsida, logga bara in och välj köp t-shirt. T-shirten kan sedan antingen hämtas eller skickas till er. Först till kvarn bland de storlekar som finns kvar. T-shirten är liten i storleken.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi firar 5års jubileumet genom att dela ut silver medaljer till alla som deltagit 5år. Vi påminner även alla som redan bestämt sig att anmäla sig så blir det enklare för oss som arrangerar loppet att förbereda oss. Peppa era ungdomar att testa vårt ungdomslopp också, det går av stapeln just innan loppet så ni hinner se både start och målgång ifall ni är där i tid. Sen har vi självklart det omtyckta Tavelsjö Mini för alla era barn. Börja peppa inför årets roligast folkfest. Vi ses!

Timeline Photos
facebook.com

Tavelsjö Halvmarathon

Kanske något för era ungdomar att testa på i sommar på Tavelsjö halvmarathon!

Tavelsjö Halvmarathon
facebook.com

Timeline Photos

Då har vi öppnat anmälan och uppdaterat vår hemsida för det nya ungdomsloppet! Gå in och läs mer på vår hemsida! www.tavelsjohalvmarathon.se

Timeline Photos
facebook.com

Här är lite bilder från Dagens lopp, inom 1-2 dagar har de andra bilderna redigerats och kommer ut på vår hemsida.

Här är lite bilder från Dagens lopp, inom 1-2 dagar har de andra bilderna redigerats och kommer ut på vår hemsida.
facebook.com

Nu börjar det bli dags att anmäla sig för de som ska vara med. För er som inte upplevt Tavelsjö Halvmarathon så finns det nu bilder på hela banan. Gå antingen in på banan under Tavelsjö Halvmarathons hemsida eller ta en titt i galleriet för lite större bilder. http://77.53.109.43/th/sv/TH.aspx#bana http://77.53.109.43/th/sv/Galleri.aspx?dir=Banan

Nu börjar det bli dags att anmäla sig för de som ska vara med. För er som inte upplevt Tavelsjö Halvmarathon så finns det nu bilder på hela banan. Gå antingen in på banan under Tavelsjö Halvmarathons hemsida eller ta en titt i galleriet för lite större bilder.
http://77.53.109.43/th/sv/TH.aspx#bana
http://77.53.109.43/th/sv/Galleri.aspx?dir=Banan
facebook.com

Här finns årets inbjudan till TH2015 för er som vill dela den vidare

Här finns årets inbjudan till TH2015 för er som vill dela den vidare
facebook.com

För er som vill ge bort något speciellt i present finns det nu presentkort som berättigar till en startplats i årets lopp. Varför inte överraska bästa vännen, sambon eller varför inte en förälder med en plats? Tavelsjö Halvmarathon är till för alla som vill få en speciell upplevelse och något att träna för i sommar. Passa på nu! Skaffa ett presentkort genom att enkelt logga in på hemsidan eller tryck på anmälan så kommer ni rätt.

För er som vill ge bort något speciellt i present finns det nu presentkort som berättigar till en startplats i årets lopp. Varför inte överraska bästa vännen, sambon eller varför inte en förälder med en plats? Tavelsjö Halvmarathon är till för alla som vill få en speciell upplevelse och något att träna för i sommar. Passa på nu! Skaffa ett presentkort genom att enkelt logga in på hemsidan eller tryck på anmälan så kommer ni rätt.
facebook.com

Tavelsjö Halvmarathon

Vi påminner om tävlingen där ni kan vinna ett lag i årets lopp, tävlingstiden går ut nu på söndag: https://www.facebook.com/129897860468984/photos/a.336292779829490.1073741825.129897860468984/656015861190512/?type=1&pnref=story

Tavelsjö Halvmarathon
facebook.com

facebook.com

Det är nu klart med Tavelsjö Halvmarathons huvudsponsorer för 2015 och tre år framåt. Nya huvudsponsorer blir Team sportia i Umeå och Etting maskin och service som tillsammans med våra andra sponsorer verkliggör norrlands största långlopp. Vi passar också på att tacka Swedbank och Electrolux Home som varit huvudsponsorer sedan 2012. In och anmäl er nu till årets stora löparfest den 15:e Augusti! www.tavelsjohalvmarathon.se

Det är nu klart med Tavelsjö Halvmarathons huvudsponsorer för 2015 och tre år framåt. Nya huvudsponsorer blir Team sportia i Umeå och Etting maskin och service som tillsammans med våra andra sponsorer verkliggör norrlands största långlopp. Vi passar också på att tacka Swedbank och Electrolux Home som varit huvudsponsorer sedan 2012. In och anmäl er nu till årets stora löparfest den 15:e Augusti!  www.tavelsjohalvmarathon.se
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

@, instagram.com

I finished Tavelsjö half marathon today with a new personal record! So I'm getting older, wiser AND faster. Could be worse! 🙈 #tavelsjöhalvmarathon #halfmarathon #running #runner #training #pb #pr

I finished Tavelsjö half marathon  today with a new personal record! So I'm getting older, wiser AND faster. Could be worse! 🙈 #tavelsjöhalvmarathon #halfmarathon #running #runner #training #pb #pr
@, instagram.com

Halvmaran Tavelsjö 1.44.10 Supernöjd😃😃😃😃😃

Halvmaran Tavelsjö 1.44.10
Supernöjd😃😃😃😃😃
@, instagram.com

Med tanke på lätt förkylning får jag vara väldigt nöjd med tiden 1:35:30 och plats 54 på Tavelsjö halvmaraton som är Norrlands största långlopp. Dessutom personbästa med nästan 10 minuter. Ett bevis på att träningen gett resultat! (men lite surt att missa mitt tidsmål med 30 sek) Tack för superpepp @magdalenamartinsson !

Med tanke på lätt förkylning får jag vara väldigt nöjd med tiden 1:35:30 och plats 54 på Tavelsjö halvmaraton som är Norrlands största långlopp. Dessutom personbästa med nästan 10 minuter. Ett bevis på att träningen gett resultat! (men lite surt att missa mitt  tidsmål med 30 sek) 
Tack för superpepp @magdalenamartinsson !
@, instagram.com

After run! #halfmarathon #personalbest #likeitwhenitsdone #laurentperrier #cheeseandolives

After run! #halfmarathon #personalbest #likeitwhenitsdone #laurentperrier #cheeseandolives
@, instagram.com

Så jättenöjd!

Så jättenöjd!
@, instagram.com

Uppvärming💦

Uppvärming💦
@, instagram.com