Top Local Places

Dukafint

Signilsbäck 18, Tavelsjö, Sweden
Local business
ad

Description

När det är fest, vill man ha det festligt!
Hos mig kan Ni hyra porslin för upp till 50 personer.
Jag dukar eller "gör -det- själv-dukningar"
När det är fest, vill man ha det festligt!
Hos mig kan ni hyra porslinet, för att höja middagen ännu ett snäpp. För visst känns det trist att ha samma porslin jämt? Och inte är det billigt att köpa nytt, och de ska rymmas i skåpen också..
Jag har porslin för det lilla sällskapet på 4 upp till det stora på 50 pers.
Så studentskivan, disputationen, 50-årsfesten...  

Det bästa av allt är, att Ni inte behöver göra något. Jag dukar och diskar. Ni ser till att äta och njuta av festligheterna.
Självklart kan Ni hyra porslinet och duka själv också.
Gå gärna in på min hemsida för bilder och inspiration, samt mer information om kostnader.
www.dukafint.se
HemSitter och ser "Halv åtta hos mig", "mästerkockarna" och alla andra härliga matlagningsprogram och ser hur oerhört viktigt det är med en snygg uppläggning på ett fint fat! Variera dig lite, bytlåna med grannen, kolla med polarna om de har något roligt att förgylla dukningen med, go wild & crazy med stenar, grenar och annat spännande du hittar ute just nu. Men ha en röd tråd :-)

Hos mig kan du hyra porslinet till kompismiddagen eller släktlunchen till ett bra pris! :-) välkommen o kolla in hemsidan www.dukafint.se Bråda dagar, kommer även vara delaktig i menyn till morgondagens dukning. =) Mycket gott kommer det att bli.
Vill du så kan jag gärna hjälpa till att laga maten, det görs då hemma hos dig. Mina vänner säger att jag är rätt duktig på att laga mat, så ta chansen du också =)Har vikt servetter till bokcirkelträffen på fredag. Då serveras Thaisoppa med bröd till varmrätt och glögg till kvällsmyset och bokdiskussionen. Dukningen sker ute i bagarstugan, där det pyntats med ljus och granris 😊 bilder kommer senSå var den ljuvliga hösten här. =)
Gläder mig åt den dukning jag har i oktober, det finns så mycket fint att dekorera med nu, att jag måste hejda mig lite ;-)
Bilder kommer på slutresultatet =)
Ha en ljuvlig höst så länge!Familjemiddag 😊 trerättersmiddag bjuds det på ikväll; parmesanstuvad kantarelltoast till förrätt, tjälknöl och potatisgratäng till varmrätt och creme brulee till efterrätt. Till det några goda viner - Bon apetitKvällens dukning 😊
Hummersoppa med pecorinotoast och Chardonnay
Creme brulee med Moscatelvin o kaffe. Gästerna hälsas välkommen med en appletini på höstbricka 🍁🍂😊

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 18:00
disdat
09:00 - 18:00
gaskavahkku
09:00 - 18:00
duorastat
09:00 - 18:00
bearjadat
09:00 - 18:00
lávvardat
09:00 - 18:00
sotnabeaivi
09:00 - 18:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla 🍷🍸🎊🎉😊

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla 🍷🍸🎊🎉😊
facebook.com

facebook.com