Top Local Places

Matboa

Tavelsjövägen 84, Tavelsjö, Sweden
Grocery Store
ad

Description

Vi är en ICA butik i det vackra Tavelsjö utanför Umeå. Välkommen till Matboa i Tavelsjö.

Matboa har hittat till facebook. Här lägger vi upp information om allt möjligt som rör affären så som diverse erbjudanden och olika nyheter!

Hos oss kan du självklart handla maten och tanka bilen med Blyfri 95, 98 samt diesel, men även göra andra ärenden som att hämta ut dina paket från Posten, Bussgods, Schenker och DHL.
Tänk på att Bensin och Diesel pumparna är öppna dygnet runt och att du kan tanka med ditt OKQ8-kort liksom ditt vanliga bankkort!

Vi är också ombud åt Svenska Spel, Systembolaget och Apoteket.


Grillad kyckling och butiksbakat bröd är en del av allt vi erbjuder.

Välkomna ;) Butikssäljare Matboa TavelsjöImorgon är det äntligen dags att släppa alla spärrar och äta sin första (eller tionde) semla för året!
Ta ett grönt år samt aktiva hälsoval får stiga åt sidan till förmån för Semlor, Bruna bönor och Fläsk!
I år kommer vi utöver de vanliga semlorna även ha en begränsad tillgång på en lite mer "lagom" storlek för de som tycker det skulle kännas bättre tillsammans med Aftonbladets Wellness bilaga eller dylik tidsskrift. :-)
Om ni likt mig saknar Elina på Matboa så kan jag berätta att hon ligger hemma och latar sig i 7 veckor till med gipsat ben. Tydligen svårt att jobba då.

Med gräddiga hälsningar
KentTyvärr verkar det som att all fast telefoni och datakommunikation till butiken (kanske hela byn?) ligger nere till Ca 18:00 idag. Detta är ett fel hos Telia som de säger beror på att vissa stationer ligger nere.
Självklart skapar detta en viss problematik;
vi kommer inte kunna genomföra uttag/insättningar, ta emot elektronkort med mera.
Ej heller går det att ringa till oss i nuläget.
Det fungerar ej heller att tanka med annat än OKQ8 kreditkort.
Vi hoppas Telia löser detta inom kort!
I övrigt fungerar kortköp så länge du inte har ett elektron kort!
Välkomna!Efter en lång natts arbete kunde vi äntligen överraska med att våran frukt och grönt avdelning är färdig!! Lagomt till midsommar!
Det firar vi självklart med en hel drös med fina erbjudanden, t.ex. färskpotatis för endast 3 kr/kg! Eller varför inte minivattenmelon för 10 kr/kg!? Vi har även laddat upp med allt man kan tänka sig behöva i helgen - som ägg, sill, tunnbröd och lax etc.
Under denna helg håller vi öppet:
Midsommarafton 9-15
Midsommardagen 12-20
Söndag 12-20
Nu hoppas vi bara på fint väder..!
Trevlig midsommar önskar vi alla på Matboa!😊Valborg är här och trots att till och med isen har släppt så måste vädret visa att det faktiskt är april en stund till!

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 20:00
disdat
09:00 - 20:00
gaskavahkku
09:00 - 20:00
duorastat
09:00 - 20:00
bearjadat
09:00 - 20:00
lávvardat
09:00 - 20:00
sotnabeaivi
12:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Just nu står det en massa grushinkar utanför butiken! Det är Hissjös innebandylag för tjejer födda 06-07 säljer dem! Om ni behöver grus och vill stödja flickor från både Tavelsjö och Hissjö så vet ni nu hur ni gör det 👍😄

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu går det att finna en hel drös med spännande nyheter i vår charkdisk! 😮 Förutom flera nya grillkorvar så har vi bland annat uttökat med sojakorv, kycklingbacon, kycklinggrillkorv samt vegetarisk tacoblandning! Perfekt när det ser ut att bli bra grillväder i helgen 😎

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Då har vi sagt farväl till våra kundvagnar som hade närmare 40 år på nacken och med stora armar välkomnat nya otroligt fina och smidiga kundvagnar!! Vi valde även 2 olika varianter för att möta allas behov. Nya vagnar för barnen är självklart också på ingång! Välkommen in på provkörning 😄 //Elina

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Äntligen fettisdag! Här har vi stått sedan 7 imorse och gjort semlor i fulla muggar! Som alltid bakade med Norrmejeriers ekologiska vispgrädde och mycket skratt. Hoppas det smakar! 😄👍 //Elina & Berit

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi ska på onsdag byta koncept för lösviktsgodis med ett nytt ställ och många nya sorter! Vi säljer därför ut allt vi har kvar till halva priset! Hjälp oss tömma stället! 44,50kr per kilo! /Kent

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu händer det grejer! 😁 Vi förbereder inför ny inredning till bröd och lösviktsgodis! Kommer bli kanoners 👍👍

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu finns den väldigt populära färska pizzan även som kebabpizza och Hawaii! Testar kebaben idag till lunch.. Grymt gött! Vi har dock inte så många i hyllan så först till kvarn! /Kent

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi vill informera om att vi plogat upp parkeringen på åkern mycket större än förra helgen så nu ska det förhoppningsvis inte bli fullt! Dessutom har vi bakat en hel drös med semlor på morgonen! Varmt välkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Äntligen var det dags igen!! 😍😍 Våra otroligt goda semlor finns nu i butiken! /Elina

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi har plogat upp en parkering för skridskoåkare på åkern nedanför vår ordinarie parkering! Välkomna att parkera DÄR men vänligen undvik att parkera på vår ordinarie parkering. /Kent

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Men se vilken överraskning mitt i allt stök, helt utan förvarning kom tomten på besök!! 😮🎅

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På Blöta vi enligt traditionen bjuder Butiken är fylld och grytan den sjuder Hur ska någon annan detta kunna toppa? Välkommen till oss vare sig du vill äta eller shoppa!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM