Top Local Places

Matboa

Tavelsjövägen 84, Tavelsjö, Sweden
Food/grocery
ad

Description

Vi är en ICA butik i det vackra Tavelsjö utanför Umeå. Välkommen till Matboa i Tavelsjö.

Matboa har hittat till facebook. Här lägger vi upp information om allt möjligt som rör affären så som diverse erbjudanden och olika nyheter!

Hos oss kan du självklart handla maten och tanka bilen med Blyfri 95, 98 samt diesel, men även göra andra ärenden som att hämta ut dina paket från Posten, Bussgods, Schenker och DHL.
Tänk på att Bensin och Diesel pumparna är öppna dygnet runt och att du kan tanka med ditt OKQ8-kort liksom ditt vanliga bankkort!

Vi är också ombud åt Svenska Spel, Systembolaget och Apoteket.


Grillad kyckling och butiksbakat bröd är en del av allt vi erbjuder.

Välkomna ;) Butikssäljare Matboa TavelsjöImorgon är det äntligen dags att släppa alla spärrar och äta sin första (eller tionde) semla för året!
Ta ett grönt år samt aktiva hälsoval får stiga åt sidan till förmån för Semlor, Bruna bönor och Fläsk!
I år kommer vi utöver de vanliga semlorna även ha en begränsad tillgång på en lite mer "lagom" storlek för de som tycker det skulle kännas bättre tillsammans med Aftonbladets Wellness bilaga eller dylik tidsskrift. :-)
Om ni likt mig saknar Elina på Matboa så kan jag berätta att hon ligger hemma och latar sig i 7 veckor till med gipsat ben. Tydligen svårt att jobba då.

Med gräddiga hälsningar
KentTyvärr verkar det som att all fast telefoni och datakommunikation till butiken (kanske hela byn?) ligger nere till Ca 18:00 idag. Detta är ett fel hos Telia som de säger beror på att vissa stationer ligger nere.
Självklart skapar detta en viss problematik;
vi kommer inte kunna genomföra uttag/insättningar, ta emot elektronkort med mera.
Ej heller går det att ringa till oss i nuläget.
Det fungerar ej heller att tanka med annat än OKQ8 kreditkort.
Vi hoppas Telia löser detta inom kort!
I övrigt fungerar kortköp så länge du inte har ett elektron kort!
Välkomna!Efter en lång natts arbete kunde vi äntligen överraska med att våran frukt och grönt avdelning är färdig!! Lagomt till midsommar!
Det firar vi självklart med en hel drös med fina erbjudanden, t.ex. färskpotatis för endast 3 kr/kg! Eller varför inte minivattenmelon för 10 kr/kg!? Vi har även laddat upp med allt man kan tänka sig behöva i helgen - som ägg, sill, tunnbröd och lax etc.
Under denna helg håller vi öppet:
Midsommarafton 9-15
Midsommardagen 12-20
Söndag 12-20
Nu hoppas vi bara på fint väder..!
Trevlig midsommar önskar vi alla på Matboa!😊Valborg är här och trots att till och med isen har släppt så måste vädret visa att det faktiskt är april en stund till!

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 20:00
disdat
09:00 - 20:00
gaskavahkku
09:00 - 20:00
duorastat
09:00 - 20:00
bearjadat
09:00 - 20:00
lávvardat
09:00 - 20:00
sotnabeaivi
12:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Midsommar till ära har vi nu SUPERBRA erbjudande på färskpotatis. Endast 90 öre kilot när du handlar för minst 300 kr!!😮 För att undvika soffpotatisar till kunder så har vi begränsat det till max 5 kg. Självklart har vi även laddat upp med allt annat du behöver till firandet, bland annat sill, gravad lax, färsk dill och jordgubbar! Vi har allt förutom nubben! (Psst... Ids du inte plocka 7 sorters blommor för att hitta kärleken så har vi jättefina midsommarbuketter.. Man får fuska..) Öppettider för denna kanon helg lyder: Midsommarafton 9-15 Midsommardagen 12-20 Söndag 12-20 GLAD MIDSOMMAR😎 önskar Berit, Stefan, Elina, Kent, Carina, Madde, Matthis och My!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På måndag firar vi sveriges nationaldag! Vi har laddat upp med massor av blommor och allt du behöver till grillen. Vi har öppet mellan 12-20 så ni är så välkomna in till oss! 😊 Trevlig helg!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vårkänslor!! Igår fick vi den efterlängtade gigantiska leveransen av jord! Här kan ni nu få tag på plantjord, balkongjord, dressjord, barkmull, täckbark och självfallet även både kogödsel och naturgödsel. Passande nu när det verkar bli fint vårväder i helgen! 👍 Under valborg har vi ej några ändrade öppettider så som en vanlig helg lyder öppettiderna: Valborgsmässoafton (lördag) 9-20 1 maj (söndag) 12-20 Trevlig helg på er allihopa! 😄 (pssst... Visst har ni inte missat att det är pub på prästgården på lördag?)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Se hit! Vi söker dig som vill sommarjobba hos oss. Dela gärna! 😊

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Matboa's post

Vi vill stolt visa upp hur fina semlor vi har, nu när vi ej fick var med i något test! 100% ekologisk grädde, 100% nybakade, 100% goda och idag är det ju såklart även 100% FROSSA!

Photos from Matboa's post
facebook.com

Timeline Photos

Många har redan hunnit fråga och nu är det äntligen dags för semlor igen!! Som vanligt gör vi dem med ekologisk grädde från norrmejerier. Varmt välkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu så är det dags att ta farväl till 2015 och ringa in år 2016! Passande till nyårsfirandet så har vi kampanj på supergoda rustik baguetter - endast 15 kr/st! Öppettiderna för denna helg lyder: Nyårsafton 9-17 Nyårsdagen 12-17 Vi vill önska alla våra kunder ett gott slut och ett gott nytt år!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Idag har vi det julmysigt i butiken! ⛄❄ Eftersom att alla förtjänar en lugn stund i julstressen så bjuder vi på blöta, ICAs ekologiska julskinka, julmust och kaffe! Välkommen in till oss!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så är veckan som känns som att den börjar i oktober äntligen här. Trots att både vi och ni laddar i förväg så ser vi till att man ska kunna vara ute i sista minuten i alla fall och håller öppet alla dagar! Lite kortare dagar unnar vi oss dock! God jul och varmt välkommen önskar vi på Matboa!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hej alla glada! Nu i helgen är det som de flesta nog vet alla Helgons dag, vilket betyder att våra öppettider ser lite annorlunda ut. Lördag 12-20 (alla Helgons dag) Söndag 12-20 För övrigt, många av er kommer nog jubla nu när vi äntligen har bytt ut våran pantmaskin mot en ny, fräsch och (förhoppningsvis) mindre krånglig en!👍 Trevlig helg!

Timeline Photos
facebook.com

Klockan 16 idag har detta charmtroll jobbat klart hos oss för denna gång. Nu far han iväg på äventyr igen och vi hoppas självfallet få tillbaka honom till nästa sommar! Vi tackar dig Erik för att du har gjort våran arbetsplats roligare i några månader och som vanligt så har du gjort ett strålande jobb. På återseende! /Vi alla på Matboa

Klockan 16 idag har detta charmtroll jobbat klart hos oss för denna gång. Nu far han iväg på äventyr igen och vi hoppas självfallet få tillbaka honom till nästa sommar! Vi tackar dig Erik för att du har gjort våran arbetsplats roligare i några månader och som vanligt så har du gjort ett strålande jobb. På återseende! 
/Vi alla på Matboa
facebook.com

Det blev en annorlunda midsommar i år med en tidig morgon. I morse klockan 03:48 krossade någon butikens entré och utförde en så kallad smash and grab. På 90 sekunder var de in och ut. Har du observerat något i samband med detta, dvs mellan 03:30 04:00 i morse så är du välkommen att kontakta polisen på nummer 11414. Röksugen var dem och kanske har de många bekanta som de brevväxlar med. Lyckligtvis tog de inte jordgubbarna eller färskpotatisen så vi kan öppna som vanligt klockan 9 idag. Glad midsommar!

Det blev en annorlunda midsommar i år med en tidig morgon. 
I morse klockan 03:48 krossade någon butikens entré och utförde en så kallad smash and grab. På 90 sekunder var de in och ut.
Har du observerat något i samband med detta, dvs mellan 03:30 04:00 i morse så är du välkommen att kontakta polisen på nummer 11414. 
Röksugen var dem och kanske har de många bekanta som de brevväxlar med. 
Lyckligtvis tog de inte jordgubbarna eller färskpotatisen så vi kan öppna som vanligt klockan 9 idag. 

Glad midsommar!
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM