Top Local Places

Nordic Native

Kocksgatan 50, Stockholm, Sweden
Retail and consumer merchandise
ad

Description

Nordens ledande sociala e-handelsdestination för utomhusaktiviteter NordicNative är mer än bara en butik på nätet. Det är en eldstad som samlar människor som älskar när regnet öser ner, piskande vind på det kala fjället, andlöst vackra landskap som badar i midnattssolen och orörd vildmark som avskärmar allt annat med en dov tystnad. Scener som för oss tillbaka till det äkta och ursprungliga norden. Naturen ger oss oändliga skatter och ställer samtidigt höga krav på oss. Vi måste respektfullt närma oss henne, värna om hennes bästa och vara förberedda på de enorma krafter naturen besitter. Runt NordicNative samlas människor som älskar naturen, berättar om sina upplevelser och om hur man förbereder sig för nästa upplevelse. Hos NordicNative finns bara de produkter som lever upp till det nordiska klimatets krav och de personer som besitter mångårig kunskap av att leva i och med naturen. Hos oss lever naturen i våra hjärtan.  Siriuspatrullen är en dansk militär hundslädeenhet inom Søværnet (Danmarks flotta) stationerad i nordöstra Grönland. Den 14 man starka enheten ansvarar för övervakningen av norra och östra Grönland och ordningen i Grönlands nationalpark, Grönlands enda nationalpark. Antagningskraven till enheten är mycket höga och sökande får vara högst 30 år gamla. Det hålls ett intag varje år och de antagna genomgår därefter 6 månaders utbildning innan de börjar sin tjänstgöring.

Det finns en anledning till att de använder Klättermusens Freke-byxa, och av samma anledning kommer byxorna att gå att köpa på Nordic Native. "När bara det bästa är bra nog"Vem gillar inte helgrillad ren?
"Lördag 19 september är det åter dags för Helgrillad ren på Helags. Vår käre vän Niklas grillar ren och är själv på plats för att servera. Vi ser till att det finns goda tillbehör, passande drycker och att ni får det så bra det bara går. Har ni inte varit med förut så passa gärna på. Det finns platser kvar."
http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/upptack/Omraden/Harjedalen/Fjallstationer/STF-Helags-Fjallstation/Se--Gora/Erbjudanden/Helgrillad-ren-pa-Helags-Samisk-kultur-och-matupplevelse1/Här kan ni se en riktigt spännande film i tre delar om svenskarna som genomförde en paddelexpedition genom Gates Of the Arctic National Park, Alaskas vildaste och mest otillgängliga nationalpark. Expeditionen startade långt uppe på tundran, vid källflödet av Alatna River och slutade nere i låglandet drygt två veckor senare.
http://inivildmarken.se/video/projekt-alaska-2014-the-movie/Wohooo, snart öppnar vi!!!
Vi har fått frågor ang vår symbol så vi förklarar hur vi tänk. Vår symbol bygger på skogen, bergen, horisonten och den lägerplats vi samlas kring för att lära oss av varandra om naturen. Det är precis det Nordic Native handlar om. - Delade upplevelser tillsammans i naturen.Hur bra kan du "outdoor-lingon"? Tidningen Outside har gjort quizen som du måste göra!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nordic Native's cover photo

Vi har Swazi-vecka och har 25% på allt Swazi! Gäller t.o.m 16/9 https://www.nordicnative.se/handla/swazi

Nordic Native's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Tid för morgonkaffe! Med en Napsack såklart! #campvibes https://www.nordicnative.se/poler/the-napsack

Timeline Photos
facebook.com

25manna 2016

I helgen har Nordic Native varit på orienteringstävlingen 25manna. Stort tack till alla som besökte vårt tält! RYGGSÄCKSTÄVLINGEN Tävlingen är avgjord och vi kan avslöja att ryggsäcken vägde 3174 gram. Vinnaren, Emma Bromark var endast 4 g ifrån med sin gissning på 3170 g. Andra och tredje pris går till Sabrina Meriheinä som gissade 3150 g samt Magnus Lindroos som gissade 3200 g. Stort grattis till er! Vi kontaktar vinnarna för adressuppgifter.

25manna 2016
facebook.com

Timeline Photos

Houdinis ikon-plagg! Nu i nya färger! Ett måste för hösten och vinterns aktiviteter! https://www.nordicnative.se/houdini/ms-power-houdi https://www.nordicnative.se/houdini/ws-power-houdi

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Här ligger höstens nyheter och väntar på dig! https://www.nordicnative.se

Timeline Photos
facebook.com

Wohoo. Höstnyheterna börjar plockas upp! Varför inte ett par Tanner boots från Lundhags? www.nordicnative.se/lundhags/tanner-boot

Wohoo. Höstnyheterna börjar plockas upp! Varför inte ett par Tanner boots från Lundhags?

www.nordicnative.se/lundhags/tanner-boot
facebook.com

Nordic Native's cover photo

Nordic Native's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

GET THE LOOK! www.nordicnative.se/sista-chansen Outdoor lifestyle till 40% rabatt! Endast denna vecka.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

GET THE LOOK! www.nordicnative.se/sista-chansen Outdoor lifestyle till 40% rabatt! Endast denna vecka.

Timeline Photos
facebook.com

Nordic Native's cover photo

Nordic Native's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

SISTA CHANSEN -40% https://www.nordicnative.se/sista-chansen Solen är på väg ner och vintern är på ingång. Detta vill vi fira genom att dra ut på sommaren och kanske börja ladda inför nästa. Under begränsad tid ger vi 40% rabatt på alla sommarens kläder och skor från märken som Bergans, Salomon, Poler, Röjk, The North Face, Varg, Western Rise, Houdini, Klättermusen, Lundhags & Patagonia. OBS! Gäller t.o.m 30/9. Så långt lagret räcker. https://www.nordicnative.se/sista-chansen

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Möt havet med bra priser på Helly Hansen https://www.nordicnative.se/handla/helly-hansen Dra ut på säsongen så mycket det går och njut av hav och sjö in i det sista! Vi hjälper dig att vara rätt utrustad när vågorna ska tämjas. t.o.m 25/9 eller så långt lagret räcker kör vi -30% på allt från Helly Hansen. Allt från tuffare racing-jackor, byxor och flytvästar till enklare regnjackor för både herr och dam.

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

mikelkhalifa97

La squad nordica completa❄👽💚Pinomontano west sideeee🍁🍁

@mikelkhalifa97, instagram.com

james1starheart,scandinavian,nordic,christmas

#christmas #nordic #scandinavian #heart

heart,scandinavian,nordic,christmas
@james1star, instagram.com

carollorenoite,excelente,boanoite

#Excelente feriado a todos!!!! #boanoite #noite

noite,excelente,boanoite
@carollore, instagram.com