Top Local Places

LED-Gallerian

, Stockholm, Sweden
Retail and consumer merchandise
ad

Description

Säljer LED-belysning till företag, butiker och den offfentliga sektorn.   Gröna dagar under 2015Från och med den 1 januari 2016 så har all energislösande belysning förbjudits inom EU. Den 1 september 2009 kom det första glödlampsförbudet, den 1 september 2013 förbjöds lågenergilampan och den 1 januari i år förbjöds kvicksilver och därmed det traditionella lysröret som kan se varstans. Utfasningen är i full gång.
Senaste år 2020 kommer LED-belysning att belysa alla dessa områden. LED-belysningen är inte bara energisnål och snäll mot din plånbok, den innehåller inte heller några miljöfarliga ämnen.Det s.k. ekodesigndirektivet (energimärkningsdirektivet) från år 2005 är ett ramverk som ska minska energianvändningen inom EU för att uppnå 20-procentsmålet till år 2020 (20% minskad energianvändning).
Ekodesigndirektivet förbjuder de mest energislösande och miljöfarliga produkterna på marknaden samtidigt som konsumenter vägleds till produkter som är billiga i drift och har en väsentligt längre hållbarhet.Röda dagar är vanligt förekommande. Gröna dagar är tyvärr inte lika vanliga.  
Läs mer på LED-Gallerian blogg för att hitta din eller dina gröna dagar under året och gör det till en tradition att följa dem.Du kan hyra, leasa eller avbetala din LED-belysning hos oss. På så sätt binder du inte upp kapital samtidigt som du får ner dina fasta kostnader och uppgraderar din belysning till LED.Den traditionella glödlampan lyser idag med sin frånvaro. Besparingen som görs varje år med LED-belysning kan jämföras med den energi som fem kolkraftverk tillsammans genererar.Belysning är en stor energibov. Man beräknar att 65 kolkraftverk kan avvecklas idag om alla EU-stater direkt följer ekodesigndirektivet och byter till LED-belysning.http://ledgallerian.se/led-downlight/downlight-15w-1530lm-2700k-dimmbarhttp://ledgallerian.se/led-armatur-40w-ip66-rorelsesensor-lux-sensorhttp://ledgallerian.se/led-downlight/takspotlight-6w-380lm-vit

CONTACT