Top Local Places

Kobol Group

Kastellbacken 1, Stockholm, Sweden
Company
ad

Description

Kobol Group består av Lidö Värdshus, Kastellet Stockholm, Greenroom Deli och Milsten Event. Restaurang, bröllop, fest, konferens och boende. Kobol Group arbetar med bröllop, event, fest, konferens och restaurang. Tillsammans med våra dotterbolag brinner vi för bra service och vällagad mat i härliga miljöer!

Kastellet Stockholm är en konferens och festvåning i unik miljö på Kastellholmen i centrala Stockholm. Här kan ni konferera, mötas, mingla och äta gott med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, gamla stan och slottet.

Lidö Värdshus är en oas i norra skärgården. Här njuter semesterfirare av god mat och dryck men även den som vill arrangera bröllop, fira en födelsedag eller konferera i inspirerande skärgårdsmiljö.

Milsten Event arrangerar allt från mindre privata tillställningar till stora publika arenaevenemang. Oavsett evenemangets storlek och slag sätter vi kvalitet och helhetsupplevelse i fokus.

Skeppsbar hittar ni på Skeppsbron, Gamla stan. Här erbjuds mat, dryck och hög stämning sju dagar i veckan. Det viktigaste för oss är att du känner dig som hemma hos oss!

Greenroom Deli är en del av Åkersberga växtförsäljning. Här kan ni fika eller äta gott i vårt härliga växthus. Vi erbjuder kaffe, fikabröd, glass, smörgåsar mm.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lidö Värdshus

Lidös familjedag, söndag den 2 augusti - aktiviteter för hela familjen!

Lidö Värdshus
facebook.com

Lidö Värdshus

Lidö Värdshus
facebook.com

Lidö Värdshus

Lidö Värdshus
facebook.com

Greenroom&Deli

Greenroom&Deli
facebook.com