Top Local Places

Unga Örnar Stockholms Län

Skytteholmsvägen 2, Solna, Sweden
Non-profit organization
ad

Description

Örndistriktet i Stockholms Län är en organisation där vi har rätt att ha kul... Se allt som händer i distriktet på vår hemsida!

Bli medlem här http://tinyurl.com/blimedlemuo  Häng med på tjejhelg i höst! | Unga ÖrnarHej du Unga Örnare i Stockholm!
Som du vet så närmar sig en av vårens viktigaste och roligaste dagar med stormsteg: 1 maj! Kanske har du varit med tidigare, eller så är det första gången, oavsett så är det en fullspäckad rolig dag där vi tillsammans går i 1 maj-tåget, umgås, sjunger sånger och har riktigt kul ihop! Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill lära känna andra Unga Örnare! Vill du dessutom hjälpa till under dagen och få Unga Örnar t-shirt, lunch, middag och flera nya vänner? Anmäl dig som volontär! Det du kan välja att hjälpa till med är bland annat:
- Ansiktsmålning
- Ballongblåsning
- Utdelning av godisbiljetter
- Utdelning av popcorn/sockervadd
- Dekorering av Skansen-tåget
- Hjälp vid hoppborgen, karusellen
- Medlemsvärvning
Dagen kommer sträcka sig med start ca 11.30 – 17.30, och det bjuds på matigare mackor till lunch, samt frukt med mera. Efter 17.30 samlas vi och går gemensamt och äter middag tillsammans, något Unga Örnar givetvis bjuder på!

Vill du vara med och veta mer? Hör av dig till hanna.midfjall@ungaornar.se och kom på vårat volontärmöte nästa tisdag!
Volontärmöte:
Datum - Tisdag 21/4
Tid - 18-20
Plats - Solnakontoret, Skytteholmsvägen 2 (lokal kan komma att ändras, återkommer om så är fallet!)
Vi hoppas att du vill vara med och fira 1 maj med oss!
Varma hälsningar,
Hanna Midfjäll,
Distriktsombudsman
hanna.midfjall@ungaornar.se
073-7214900Taggad på en superrolig och inspirerande tjejhelg till hösten?!
Åk till Unga Örnar-förbundets peppande, roliga och kostnadsfria helg i Uppsala där du har möjlighet att träffa nya vänner som precis som du är engagerade och brinner för jämställdhet! Dela till någon du tror är intresserad!
"Vi brinner för ett samhälle där tjejer får lika mycket plats, samma möjligheter och förutsättningar som killar. Gör du också det och identifierar dig som en tjej? Tveka då inte att anmäla dig till vår kostnadsfria tjejhelg sista helgen i september där ni får prova på en massa roliga aktiviteter där tjejer är underrepresenterade samt diskutera ämnet!"
Nyfiken? Kolla in länken: http://ungaornar.se/2015/06/25/hang-med-pa-tjejhelg-i-host/. Anmälan sker via anmalan@ungaornar.se.Ta chansen att vara ledare på något av våra spännande och roliga läger i sommar! Vi söker ledare till:

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

TIPS: NU SÖKER VI NYA LEKVOLONTÄRER FÖR BARN SOM VARIT PÅ FLYKT!! Superkul och fint uppdrag! <3 Anmäl intresse till: hanna.midfjall@ungaornar.se

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bästa julklappen är en roligare och meningsfullare fritid för barnen tycker vi! Fortsätt vara en del av vår roliga verksamhet, bekräfta ditt medlemskap här innan sista december (OBS! Annars tas du automatiskt bort som medlem inför 2017): http://ungaornar.upright.se/Pages/bekrafta.aspx Bli ny medlem här: http://ungaornar.upright.se/Pages/NewMember.aspx GOD JUL!!! <3 <3 <3 <3 <3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi är lite tidiga och säger: TACK ALLA HÄRLIGA OCH VARMA ÖRNAR FÖR 2016!! 💖💞🌸 När omvärlden är som dystrast, blir vårt ideella arbete ännu mer betydelsefullt och viktigare! Vi skapar skratt 😂, roligheter 🙈, och meningsfull fritid 🎨🎭⛹ året om för barn och unga i distrikten, Sverige och världen! Så mycket läger, pyssel, dans, demokratiskolor, lekvolontärsverksamhet, välkomnande av nya vänner, Pokémon go-vandringar och massa massa annat vi Örnar landet runt hunnit bidra med! Tillsammans är vi starka och växer! ✊🌱 Från oss i Sthlm - till alla er andra Örnar (och följare) GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!! 😄🎉🎈✨💖❄️🙌 #ungaörnar #ungaörnarsthlm #rättatthakul #viärallabäst #kärlek

Timeline Photos
facebook.com

Unga Örnar Stockholms Län's cover photo

Unga Örnar Stockholms Län's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Vänner, Den 29/11 kommer vi ha tonårshäng på Sveavägen 68 mellan kl 18-21. Vi kommer att se på film, göra "fuck racism"-armband, hänga och träffa andra medlemmar från hela länet. Och ja, det kommer finnas fika som både är veganskt och glutenfritt! :) (Nyfiken på oss men inte medlem ännu? Anmäl dig till kvällen ändå och sväng förbi för att veta mer!) Anmälan görs till hanna.midfjall@ungaornar.se Ps. Vi erbjuder att stå för resekostnaderna till/från aktiviteten, hör av dig om du är intresserad och vill veta mer! Vi ses den 29de!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Unga Örnars Demokratiskola i Husby. Uppdraget för barnen, cirka 20 st, var att med 10 kr gå in och handla så mycket mat som möjligt. Varför 10 kr? Många barn i världen lever på enbart 10 kr om dagen. Hur känns det att bara ha så lite pengar? Vad ska prioriteras? Efteråt blev det väldigt bra diskussioner. Flera barn lyfte fram att när de samarbetade så kunde de köpa mer mat. Demokrati är inte något som kommer ovanifrån från ingenstans. Det ska börjas i tid. Det handlar om att människor går samman och försöker att påverka samhället. Det är ditt och mitt ansvar för vårt gemensamma. - Anders Österberg, förbundsordförande Unga Örnar

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tårta i stora lass, pyssel och tävlingar, tack alla deltagare för gårdagens tårtkalas! 💖🎉🎈🎂✨☺️ #ungaörnar #tårtkalas #rättatthakul Pst! Här kan du lyssna på vad barnen tycker är bäst med unga örnar: http://www.abfpod.se/barnreporterpodden

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Idag fyller Unga Örnar 85 år!!! Läger, teater, sport, dans, barnpolitik, fritidsgårdar, parklekar, läxhjälp, filmklubbar, barnkongresser, pokémon go-vandringar, lek, pyssel, demokrati (och mycket mer!): I över 85 år har vi medlemmar hjälpt barn att få en roligare och meningsfullare fritid i hela Sverige, oavsett bakgrund! Tack alla fantastiska eldsjälar genom åren! Tillsammans fortsätter vi att skapa en barnvänligare och roligare värld! Tillsammans gör vi världens bästa barnorganisation!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Välkommen på tårtkalas! Fira Unga Örnar 85 år med oss Stockholms-Örnar på måndag! Det blir givetvis tårta, lekar, tävlingar och annat kul! Anmäl intresse till: hanna.midfjall@ungaornar.se Ps. Ha en läskigt kul allhelgonahelg!

Timeline Photos
facebook.com

Unga Örnar Stockholms Län's cover photo

Unga Örnar Stockholms Län's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

BEHÖVER DU BLI PEPPAD AV AWSOME GREJER SOM HÄNDER UTE I VÄRLDEN? 🌈✌️🌍💖 "Osmijeh za Osmijeh" (Smile to Smile) är en organisation i det tidigare konfliktdrabbade Tuzla i Bosnien som skötts av ideella ungdomar och barn. På fritiden samlar de andra jämnåriga och lär varandra om demokrati och alla barns lika värde med roliga och peppande workshops. "Vi vill lära barn och unga att ta hand om varandra, att alla har en röst som är värd att bli hörd, samtidigt som vi har riktigt roligt!" förklarar de för oss nu när de besöker Sverige. Men tyvärr är det inte alltid så populärt att prata om alla barns lika värde och demokrati, och det finns grupper som tycker att demokrati och jämlikhet inte är en självklarhet.. Vi tycker "Smile to Smile" är awsome (!!!), superviktiga och en enorm inspiration för oss alla! Hjälp oss skicka extra pepp och massa ❤️❤️❤️ till de! Pst! Visste du att det är tack vare medlemmar från Unga Örnar Stockholms län som "Smile to Smile" startade? Vill du också stötta barn och unga ute i världen, hör då av dig till oss om våra globala projekt! #barnkonventionen #barnrätt #fred #rättatthakul #ungaörnar #ungaörnarsthlm

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

FIKAMINGLA MED STOCKHOLMSÖRNAR IKVÄLL! Ikväll kör vi distrikts kick-off för alla avdelningar och nyfikna medlemmar! Vi säger hej då till våra gamla lokaler och inviger våra nya med fikamingel, tipsrundor och tävlingar! Nyfiken på vad som händer inom UÖ Sthlm och förbundet? Både distriktstyrelsen och förbundsordförande Anders Österberg är på plats och uppdaterar oss om senaste nytt! Vi ses, VÄLKOMNA! ❤️� (18.00-21.00, Sveavägen 68, Folkhemmet)

Timeline Photos
facebook.com