Publikrekordet är på 4 027 i matchen mellan Nybro IF och Tingsryds AIF år 1970.

Också ett sätt att fredagsmysa..
#nybroflames #gamenight  #onlinen

Lördag och lite VIP i nybo! Heja vikings

Slagen Hjälte. 🏒😆 #Hockeynoob #GG #trekronorshockeyskola #nybrovikings

Firar av helgen med en seger i Vikings veteraner lag rött! #vittmotrött #gubbhockey #gamenight #goalie

Firar av helgen med en seger i Vikings veteraner lag rött!
#vittmotrött #gubbhockey #gamenight #goalie

Kan nog vänja mig vid detta.. 😄👌☕🍩

Skridskoskolan! 👌⛸💓 #VärldensbästaAstrid

Anförda av Den Blå Väggen @sleven16 tog Lag Blå ikväll en mycket stabil seger med 4-1. Bra jobb, Blåa!

När de andra fotograferna gått hem blev det straffar. Tur man alltid är hela matchen...

3-1 ledning inför sista perioden! Robban har klivit av pga skada. Målskyttar är: Harald x2, Robban 1. Nu forsätter vi i sista!💛

#4 Storm sänker #nybrovikings med bara sekunder kvar. #vimmerbyhockey #länsderby #kross #j18

Nybro Open 2017. #PBK

Vinnare av Nybro Open 2017. #PBK

Nybro Open 2017 - Sagan om konungarnas återkomst

Nybro Vikings viktigaste lagmedlem? Bilder från Nybro Vikings seger mot Borlänge nu på Kalmarfoto.com