Top Local Places

Media2U Sweden

Box 97, Nacka, Sweden
Shopping/retail
ad

Description

Media2U Sweden bygger hemsidor och säljer färdiga webb butiker redo att köra igång efter ett par dagar.    Kreativ, Modern, och Responsiv Hemsida
JUST NU: få en kreativ och professionell logga på köpet!
Oavsett anledningen att du har halkat in hit, så vill du förmodligen ha en professionell hemsida. Nu har du och/eller ditt företag unik möjlighet att representera dig själv eller ditt företag med en modern, responsiv och kreativ hemsida.
Mitt namn är Kent Johansson, och jag har över 10 års erfarenhet av grafisk- samt webbdesign. Med professionell utrustning så strävar jag alltid att överträffa Era förväntningar.
Fördelarna att välja mig som samarbetspartner är många, då mina metoder är unika i branschen. Så här har jag möjlighet att erbjuda er ett pris som är 5-10 gånger billigare än att köpa från webbyrå, med likvärdig säkerhet, och stabilare framtidssäker kod - och mycket snabba leveranstider samt alltid gratis support:
Steg 1: Vi tar fram en idé på hur ni vill att hemsidan ska se ut.
Steg 2: Jag föreslår ett premiumtema som är beprövat, stabilt, som kommer med full support, dokumentation, och uppdateringar. Skriver samtidigt en offert till er.
Steg 3: När vi har kommit överens om tema och utseende, så ger ni mig all information ni vill ha med på sajten (bilder, text, kontaktuppgifter, etc).

Steg 4: Arbetet genomförs, och jag kontaktar er ifall det är något jag undrar över.
Steg 5: Ni har möjlighet att be om att få ändringar på hemsidan. När ni godkänt dessa är arbetet klart.
Jag använder mig utav de mest välkända, enkelhanterliga, och beprövade plattformarna såsom WordPress, Magento, och WooCommerce.
Smart. Mycket kostnadseffektivt. Kreativt. Modernt. Responsivt. Snabbt.
Jag kan också ta fram via min samarbetspartners skräddarsydda plugin, script och andra önskemål som ni kanske funderat på.
För er som funderar på starta en butik på nätet finns idag tre alternativ som jag erbjuder:
1. Butik färdig att börja sälja redan vid starten efter vi faställt front design, logga och egna texter. Jag levererar en färdig butik med 1-3 leverantörer med upp till 10,000 produkter att välja på. Varorna levereras fraktfritt till kunden i ert butiksnamn.
PRIS: 7999 KR
2. Butik färdig att börja sälja redan vid starten efter vi faställt front design, logga och egna texter. Jag levererar en färdig butik med 1-2 leverantörer med upp till 5,000 produkter att välja på, produkterna kan vara helt nishade på ett tex. Modekläder för Damer, Eller Eletronik av alla dess slag. Varorna levereras fraktfritt till kunden i ert butiksnamn.
PRIS: 5999 KR

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Media2USweden.com

Media2USweden.com
facebook.com

Media2USweden.com

Media2USweden.com
facebook.com

Media2USweden.com

Media2USweden.com
facebook.com

Media2USweden.com's cover photo

Media2USweden.com's cover photo
facebook.com