Top Local Places

Elpolen - Din elektriker i Luleå

Kyrkogatan 2, Luleå, Sweden
Local business
ad

Description

Elpolen - i ledningen sedan 1925 Välj oss om du behöver tala med en elektriker. Du kan lugnt vända dig till oss för att få svar på dina frågor och funderingar, eller med dina problem, planer och idéer, inom elområdet.

Första kontakten med oss sker oftast genom ett telefonsamtal. Vårt telefonnummer är 0920-123 51.  

Om så krävs gör vi ett besök hos er för att bedöma arbetets omfattning och behov av såväl material som materiel. Detta besök är kostnadsfritt.

Av flera skäl ser vi gärna att vi får förtroendet att leverera en helhetslösning med produkter och tjänster.
De flesta kunder ger oss fria händer att välja märke och prioriterar både pris och kvalitet. Genom att vi väljer produkter med god monteringsvänlighet minimeras installationstiden och därmed totalkostnaderna för kunden.  Dessutom övertar vi viss garanti i samband med montage av produkter från våra leverantörer, till gagn för dig som kund.

Har du som kund önskemål om en viss produkt eller ett visst märke så försöker vi givetvis leverera det, men vi är alltid noggranna med kvaliteten.
www.elsakerhetsverket.seVarför ska man ha jordfelsbrytare?
Jordfelsbrytare förhindrar nio av tio elolyckor. Jordfelsbrytaren är en billig och smått genialisk livförsäkring. Den jämför strömflödet som går in i en byggnad eller apparat med flödet som går tillbaka, går strömmen fel väg och läcker över till jord, genom till exempel

din kropp, bryter jordfelsbrytaren strömmen inom några hundradelars sekunder.
Låt Elpolen installera jordfelsbrytare i ditt hem, för allas trygghet och säkerhet.
Hänvisar du till detta inlägg på vår Facebook sida så drar vi av 500 kr (eller lika mycket som de flesta jordfelsbrytare kostar). Kontakta Elpolen här eller via mail info@elpolen.se.
Vill du läsa mer om jordfelsbrytare >> http://www.elsakerhetsverket.se/Global/Publikationer/Jordfelsbrytare_ELS_low.pdf

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
07:00 - 16:00
disdat
07:00 - 16:00
gaskavahkku
07:00 - 16:00
duorastat
07:00 - 16:00
bearjadat
07:00 - 16:00