Top Local Places

Kavarna Union

Miklošičeva 1, Ljubljana, Slovenia
Restaurant
ad

Description

Kulturni oder v centru Ljubljane.  'Zaswingajte' v novo leto ob živi glasbi, penini in prigrizkih. Če se radi zavrtite, je swing večer tisto novoletno doživetje, ki ga ne smete zamuditi. Pridružite se nam!
Swing novoletni večer je prestavljen v Belo dvorano Grand Hotel Union.
Swing dance into the New Year with live music, sparkling wine and tasty snacks. If dancing is your cup of tea, the swing evening is by all means a New Year's Eve experience you will not want to miss. Join us!
The Swing New Year's eve celebration has been relocated to the White Hall of Grand Hotel Union.Praznična decembrska čajanka bo gostovala v Kavarni Union z dvema čudovitima knjigama: Ljubezenske pesmi boga in Prebujenje gospodične Prim. Gosta bosta televizijska voditeljica Bernarda Žarn ter pisatelj in prevajalec mistične poezije Žiga Valetič. Večer bo popestril Boris Šinigoj na lutnji. Vabljeni!V Kavarno prihaja senzorialna predstava Cafe Fatal, ki prinaša novo in unikatno dimenzijo gledališča ter obiskovalce postavi v vlogo lika iz svetovne ljubezenske literature. Vabljeni 16. decembra, ob 20h!Kavarniški StendAp se nadaljuje s še enim večerom polnim smeha in dobre družbe. Tokrat nas bodo nasmejali: Vid Valič, Tin Vodopivec in Perica Jerković. Se vidimo v soboto, 26. novembra!Avanturistični Shappovci in njihovi prijatelji vas bodo popeljali v prečudoviti svet popotnikov in z vami delili zgodbe, ki jih verjetno še niste slišali. Vidimo se v ponedeljek ob 19h!Damjana Bakarič in Zvezdana Mlakar vam bosta v pogovoru razkrili, da je tesnoba v resnici priložnost za boljše življenje. V ponedeljek, 7. novembra, ob 19h. Vabljeni!Vabljeni na enkraten dogodek z nastopom ljudskih pevcev iz različnih krajev po Sloveniji, na katerem lahko zapojete tudi vi. V sredo, 30. novembra. Vstop je prost!Prijazno vabljeni v prijeten ambient Kavarne, kjer se bo energija gibanja Movember spojila z vrhunskimi vini, prepletli pa jo bomo z dobrodelnostjo.Okusite vrhunska vina na primerjalni degustaciji zmagovalcev ocenjevanj Vino Slovenija in Slovenskega festivala vin. V petek, 2. decembra, ob 18h!Še zadnjič letos StendAp v Kavarni. Tokrat bodo nastopili: Vid Valič, Admir Baltić in Aleks Curac Saric. Se vidimo v soboto, 17. decembra! ;)Vabljeni na predavanja kontroverznega kritičnega misleca Romana Vodeba. Prvo v ciklusu predavanj bo že v četrtek, 17. novembra. Ne zamudite!V sredo, 23. novembra, bomo večer posvetili Joe Cockerju.

Daniel Rampre nas bo navdušil z legendarnimi uspešnicami. Pridružite se nam!Vabljeni na Cafe Fatal, edinstven dogodek, kjer obiskovalci niso le gledalci. Pridružite se nam in sodelujte v predstavi 16. decembra!Nekaj vstopnic je še na voljo. Izberite svojo vlogo in uživajte v magičosti interaktivne predstave Cafe Fatal! V petek, ob 20h.Ste zamudili inovativno predstavo Cafe Fatal? Oglejte si utrinke s premiere in se nam pridružite na ponovitvi 14. januarja!Saje, okolje in zdravje bodo tematika zadnjega ReUniona zvedavih.
V sredo, 16. novembra, ob 19h. Vabljeni! Vstop je prost.V spomin na glasbeno legendo Joea Cockerja vam bomo postregli z odlično glasbeno predstavo. Se vidimo v sredo!Kavarno bodo napolnili zvoki jazz glasbe. Vabljeni v sredo, 9. novembra, ob 19h!

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 23:00
torek
07:00 - 23:00
sreda
07:00 - 23:00
četrtek
07:00 - 23:00
petek
07:00 - 23:00
sobota
07:00 - 23:00
nedelja
07:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Senzorium, sensorial theater

Ste zamudili inovativno predstavo Cafe Fatal? Oglejte si utrinke s premiere in se nam pridružite na ponovitvi 14. januarja!

Senzorium, sensorial theater
facebook.com

Kavarna Union's cover photo

Kavarna Union's cover photo
facebook.com