Top Local Places

Gita, čistilni servis

, Gorica pri Slivnici, Slovenia
Local Business
ad

Description

Nudimo vam SPLOŠNO in EKO ČIŠČENJE poslovnih prostorov, gostinskih lokalov, pekarn, slaščičarn, vrtcev, stanovanjskih prostorov, vikendov, ...  Smo prilagodljivi in poslušamo vaše želje. Za ponudbo nas pokličite ali pošljite email. Veselimo se sodelovanja z vami. Ste že razmišljali komu boste letos podarili 0,5 % dohodnine? Na tem obrazcu najdete ogromen seznam organizacij, ki ji lahko podarite skromno darilo - vendar vam bodo neizmerno hvaležni. Saj jim tako omogočite delovanje še naprej v prihodnosti, kjer bodo lahko pomagali pomoči potrebnim - morda kdaj tudi vam ali vašim najbližjim. Bodimo solidarni, nič nas ne stane, le nekaj klikov. #lepčaszalepadejanjaPred tako pomembnimi prazniki ni nujno le splošno čiščenje hiše, temveč tudi energijsko. Dobro se počutimo že, ko naš bivalni prostor očistimo umazanije, odlično se bomo počutili, če bomo v naš prostor vnesli svežo energijo in se znebili negativnih. Veselo čiščenje!
#🇨🇱🇪🇦🇳🏡
http://m.sensa.si/zdrave-odlocitve/energijsko-ciscenje-doma-1-del/Je tudi pri vas sobota dan za čiščenje? Če bo tako sončna kot zadnjih nekaj dni, pa si le ne pozabite privoščiti vitamina D. 🌞
Nekaj nasvetov za naravno čiščenje vaše kopalnice pa na spodnjem linku:
https://www.google.si/amp/s/www.bodieko.si/naravni-triki-za-ciscenje-v-vasi-kopalnici/amp?client=ms-android-sonymobileMi smo se sončka tako razveselili, da smo pri čiščenju dali vse od sebe, da smo čimprej dobili zasluženo kavico. Mmm, odlična je :-D Hvala, RAMNA Slivniško Jezero.

Tudi vi kje uživate v sončnih žarkih in pijete zasluženo kavico?Ste kaj nakupovali ta vikend? Upam, da doma niste pozabili vrečke za večkratno uporabo. Je res praktična in uporabna, s tem pa prispevamo k čistejšemu in lepšemu okolju za nas in naše drage v prihodnosti :) Lepo nedeljo :DSe strinjate, da med temi decembrskimi prazniki paše zraven tudi sneg? Tako je praznično vzdušje še bolj popolno. Mi vam želimo, da december preživite lepo, mirno in čim več s svojimi bližnjimi. Veseli december, jupii!Upam, da ste lepo "zaštartali" v tale teden. Ne pozabite, da vam pri nas nudimo tudi GLOBINSKO ČIŠČENJE preprog in oblazinjenega pohištva ter vam tako prihranimo vaš dragoceni čas. Obrnite se na nas :)Čiščenje s paro je res učinkovito pa tudi ekološko. Mi si pomagamo s parnim čistilcem Thermostar. Brez skrbi nas kontaktirate, če potrebujete pomoč pri trdovratnih madežih na različnih površinah. :)Pri nas delamo tudi ponoči. Ampak tudi to ima kdaj svoje prednosti. Sploh ob takšnem čudovitem večeru. Ste morda uživali v nočnem sprehodu ob super polni luni?Nekaj nasvetov, kako se izognemo manjšemu vnosu nevarnih kemikalij v naše telo. Zato vam pri nas tudi s tem namenom nudimo EKO čiščenje prostorov.Podaljšaan vikeeend in počitnice so tu :) Otroci, vam želimo, da jih izkoristite maksimalno, ženske, ve ga pa ne preveč na metli "biksat" :D hihiNaj bo veselo, prijetno in praznično z vašimi najdražjimi. Želimo vam vsega dobrega, polno ljubezni in zdravja tudi v prihodnjem letu. 💙💚💗Človek je srečen takrat, ko ljubi svoje delo. Mi delamo s <3. Imate tudi vi radi svoje delo?Tudi pavza s kavico paše :-)  Če ste si jo tudi vi ravno privoščili, uživajte še naprej ...Taki lepi sončni dnevi so idealni za raziskovanje naše prelepe male deželice. sLOVEnia <3Približuje se vikend. Kakšni so pa vaši plani? Ne pozabite tudi na sprostitev ;-)Lepo povedano, Komunala Novo mesto. Ni kaj dodati. Mi se strinjamo. Pa vi? :-)Tole pa moramo deliti ... Navsezadnje je voda naša najboljša prijateljica :)Bodi 🌟, ne meči petard! 🐈🐩🌸

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gita, čistilni servis's cover photo

Gita, čistilni servis's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Želimo vam vse lepo v prihodnjem letu. Bodite srečni, zdravi in polni ljubezni. Lepo praznujte 🎉🎊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Naj bo veselo, prijetno in praznično z vašimi najdražjimi. Želimo vam vsega dobrega, polno ljubezni in zdravja tudi v prihodnjem letu. 💙💚💗

Timeline Photos
facebook.com

Gita, čistilni servis's cover photo

Bodi 🌟, ne meči petard! 🐈🐩🌸

Gita, čistilni servis's cover photo
facebook.com

Komunala Novo mesto

Lepo povedano, Komunala Novo mesto. Ni kaj dodati. Mi se strinjamo. Pa vi? :-)

Komunala Novo mesto
facebook.com

Timeline Photos

Se strinjate, da med temi decembrskimi prazniki paše zraven tudi sneg? Tako je praznično vzdušje še bolj popolno. Mi vam želimo, da december preživite lepo, mirno in čim več s svojimi bližnjimi. Veseli december, jupii!

Timeline Photos
facebook.com

Komunala Novo mesto

Ste kaj nakupovali ta vikend? Upam, da doma niste pozabili vrečke za večkratno uporabo. Je res praktična in uporabna, s tem pa prispevamo k čistejšemu in lepšemu okolju za nas in naše drage v prihodnosti :) Lepo nedeljo :D

Komunala Novo mesto
facebook.com

Timeline Photos

Čiščenje s paro je res učinkovito pa tudi ekološko. Mi si pomagamo s parnim čistilcem Thermostar. Brez skrbi nas kontaktirate, če potrebujete pomoč pri trdovratnih madežih na različnih površinah. :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Pri nas delamo tudi ponoči. Ampak tudi to ima kdaj svoje prednosti. Sploh ob takšnem čudovitem večeru. Ste morda uživali v nočnem sprehodu ob super polni luni?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

101 x H V A L A :D

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Mi smo se sončka tako razveselili, da smo pri čiščenju dali vse od sebe, da smo čimprej dobili zasluženo kavico. Mmm, odlična je :-D Hvala, RAMNA Slivniško Jezero. Tudi vi kje uživate v sončnih žarkih in pijete zasluženo kavico?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Upam, da ste lepo "zaštartali" v tale teden. Ne pozabite, da vam pri nas nudimo tudi GLOBINSKO ČIŠČENJE preprog in oblazinjenega pohištva ter vam tako prihranimo vaš dragoceni čas. Obrnite se na nas :)

Timeline Photos
facebook.com