Peder Claussøns vei, Sør-Audnedal, Norway
Sports & Recreation

Lindesnes karateklubb er en liten og nyetablert karateklubb med høy kvalitet. Du er hjertelig velkommen til å følge oss. Ta kontakt ved spørsmål :)   Lindesnes karateklubb er en nylig etablert klubb der kvalitet står høyt i fokus. Ta kontakt om du går med en liten karatekid i magen.

Det blir ingen trening denne uken på grunn av vinterferie. Stay ninja 👍💪

SKAN MESTERSKAP 2018 Kan ikke si annet enn en knall start for klubben vår!!! Første stevne vi deltar i og det ble en brak suksess. Medlajer til alle; Ane, Anny og Kezh :-) Ane of Anny vant begge sine kamper i deres første stevne, og Kezh var ikke dårligere enn at hun vant sine to første runder og kom helt til finalen i kata klassen jenter under 16 år - 4.-6. Kyu. Kezia endte opp med en 2. plass (sølv) og det i hennes første stevene lover godt. Knall bra jenter :-) Dette var veldig morro og i disse OL tider gir medaljer mersmak :-)

Nå nærmer det seg SKAN- mesterskapet som et på førstkommende Lørdag, og Lindesnes Karateklubb skal ha med 3 deltagere 👌👌👌. To som skal gå strek-kamp og en som skal gå kata 🥋🥋🥋. Vi gleder oss, dette blir gøy 😀😀😀. Ta turen ned i Mandalshallen og se på flinke og engasjerte utøvere 😀😀😀.

God gang på mellompartiet i går. Her er det bare å følge med :-)

Husk trening i kveld :-)

For en gjeng :-)

Knall gøy på trening i dag og flott med flere nye medlemmer 😀😀😀. Dette tror jeg blir en spennende karate-vår 🥋🥋🥋

Godt nytt år kjære karatevenner 🥋🥋🥋. Nå er vi klar for et nytt treningsår , og treningstidene blir de samme som i høst; tirsdager og torsdager fra 18-19. Oppstart torsdag 4. Januar 2018. Vi håper alle som var med i høst også blir med oss videre.