Top Local Places

Fersk fisk

sjyveien laberg , Gratangen, Norway
Food/beverages
ad

Description

selger fersk fisk fra Gratangsfjorden selger fersk fisk fra Gratangen. selger fra båt eller kai. selger fra Hans Arne Hansen sin kai i Hellarbogen i gratangen
pga økning i pris på mottak så øker eg prisene på fersk fisk. fordi eg må betale 25 prosent moms av fisken eg selger.
økningen gjelder kveite. har tatt 65 kr kg. men får det samme på mottake for den så eg går i tap hvis eg selger for den prisen. fordi eg må betale 25prosent i moms i tillegg. så eg øker fra mandag prisen til 85 kr kg sløyd uten hode.
det har vært økning i fiskeprisene ved de fleste fiske sorter.
men de blir eg ikke å øke prisen på før etter jul.
eg vil legge ved en opplysning til de som måtte tenke at det er for dyrt. eg driver lovelig salg og bokfører og skatter for fiskesalget. så pga ærlig arbeid må eg ha priser som gjør at eg ikke taper på å selge privat. for nå betale mottakene man leverer til bedre priser enn det var for 3 år siden. det kan dere selv sjekke ut på råfisklaget sine sider.
vennlig hilsen Linda JohnsenMobile UploadsGratangen er en flott fiskefjord.
Herlig å se at selv om man setter på seien dukke d opp uer. Tror at det avtalte oppholde på å fiske på sentrale uerplasset mellom oss fiskere ved eget initiativ .nå  gir utslag og man merker en oppgang.
Har sei,hyse og uer å selge denne uken.

Mellomstørrelse på sei og hyse 20 kr kg
Mellom/små Uer 25kr kg
Meld og avtal på tlf 90069819Setter ei lenke imorgen. Drar den på mandag. Gjør to sett denne uken. Alle som er interessert i å kjøpe fisk vil få oppdatering på mandag om typer fisk å mengde. Kan sende meg bestilling på mobil 90069819.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mobile Uploads

Gratangen er en flott fiskefjord. Herlig å se at selv om man setter på seien dukke d opp uer. Tror at det avtalte oppholde på å fiske på sentrale uerplasset mellom oss fiskere ved eget initiativ .nå gir utslag og man merker en oppgang. Har sei,hyse og uer å selge denne uken. Mellomstørrelse på sei og hyse 20 kr kg Mellom/små Uer 25kr kg Meld og avtal på tlf 90069819

Mobile Uploads
facebook.com