Top Local Places

Jour d'amour Limburg

Limbrichterstraat 17, Sittard, Netherlands
Retail and consumer merchandise
ad

Description

Voor een feest in stijl moet je bij deze gepassioneerde vakvrouwen zijn! Van fashion tot kapsel, make-up tot ringen. Maar ook prachtige fotografie. JOUR D'AMOUR Limburg, voor een feest in stijl!
Ben jij de bruid?
Wil jij écht stralen op de mooiste dag van jouw leven?
Laat je dan lekker verwennen en stylen door deze gepassioneerde vakvrouwen.

Met kennis en passie biedt Laura Brink van Beauty Huis Sittard jou de laatste trends op het gebied van make-up en schoonheid.
Bij Wendy’s Bibob Hairshop mag je plaatsnemen voor een eigentijds en feestelijk kapsel geheel naar jouw wensen.
Renée Wieringa van NOUVO wilco fashion Sittard staat voor jou, jouw kleine bruidsmeisjes en bruidsmoeder, klaar om de styling compleet te maken met een glamoureuse outfits inclusief prachtige accessoires.
De smaakvolle collectie trouwringen wordt met liefde en plezier bij jou thuis gepresenteerd, je krijgt deskundig advies en de ringen worden zorgvuldig aangemeten door Verena Nieuwland van Verero, jouw trouwringen specialist aan huis.
Deze feestelijke dag wordt voor jou op foto vastgelegd door Yvonne Silverentand Fotografie, zodat je altijd een mooie herinnering hebt aan jouw mooiste dag.

Wij van JOUR D’AMOUR hopen jou zo een onvergetelijk mooie dag te mogen bezorgen! Lizette ColarisO wat super leuk, een mooie blog van auteur Lizette Colaris waarin wij van  Jour d'amour Limburg prachtig omschreven worden!
Bijvoorbeeld:
In mijn dochters tijd zal ze zelfs heerlijk gebruik kunnen maken van de diensten van bijvoorbeeld ‘Jour d’Amour’, een nieuw initiatief van Sittardse onderneemsters. Pas geleden heb ik hun presentatie gezien bij NOUVO Fashion op de Limbrichterstraat, wat een droom! Witte bruiden, lieve bruidsmeisjes in suikerspinjurkjes, rozenblaadjes. Mijn fantasie sloeg op hol en ik zag mijn dochter al in het Stadspark foto’s maken, zoals zoveel Bruidjes vóór haar, of in de Geheime Tuinen, het Mariapark of, zoals ik ooit zelf heb gedaan, in één van de gezellige cafeetjes aan de Markt.. zo mooi.."

Lees vooral het hele blog en geniet!"Say Yes To The Dress" in Sittard!
Woensdag aanstaande staan wij in een uitverkochte Ladies Night in Foroxity tijdens de premiere van "Bridget Jones's Baby" met een prachtige presentatie van JOUR D'AMOUR.
De fantastische jurken van onder andere Mori Lee, bekend van Say Yes To The Dress worden om 19.30 uur geshowd, gestyled door ons team.
Van visagie tot kapsels, prachtige ringen en fashion, alles stijlvol gefotografeerd.
Graag tot dan namens Laura Brink, Wendy Kirsch, Verena Nieuwland, Yvonne Silverentand en  Renee Wieringa-Willems.
Voor een feest in stijl....Wij vinden het fantastisch dat wij ons als Jour d'amour Limburg mogen presenteren tijdens de ladies night in Foroxity 14 september aanstaande.  De premiere van "Bridget Jones baby".
Laat je verrassen met de nieuwste visagie door Laura Brink, prachtige feestkapsels door Wendy Kirsch, mooie  gelegenheidsringen van Verena Nieuwland en schitterende fashion van Renée Wieringa-Willems. E.e.a. wordt sfeervol vastgelegd door Yvonne Silverentand Fotografie. Dit mag je niet missen, dus koop vlug kaarten bij Foroxity voor een gezellige avond!Het was een hele eer voor NOUVO fashion Sittard om gevraagd te worden door de AVRO om deel te nemen aan de #TVopnames voor 100 jaar TOON in de #Basiliek in #Sittard.
"7 dikke tranen op een #bruidsjapon" werden prachtig opgenomen.
Het bruidspaar mooi gestyled, met complimenten van het AVRO team!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Wie ontwerpt jullie grafische lay-out, de trouwkaarten, menukaarten etc. Ontwerpburo MK een absolute aanrader met Maud Keulers! Zij vertaald perfect jullie eigen identiteit in prachtige ontwerpen, is vernieuwend, denkt origineel en out of the box.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Maak tijdig een afspraak met onze BRUIDSFOTOGRAFE Yvonne Silverentand Fotografie en bespreek jouw wensen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Maak een GASTENLIJST en stel hen op de hoogte.

Timeline Photos
facebook.com

Jour d'amour Limburg's cover photo

Jour d'amour Limburg's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Begin je te informeren in welke STIJL je voor de WET wilt TROUWEN, welk kapsel bij Wendy's Bibob Hairshop, welke Make-up bij Beauty Huis en welke outfit bij NOUVO fashion Sittard.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Kies jullie perfecte CEREMONIEMEESTER.. Die je helpt met de planning, aanspreekpunt voor de gasten is, een top vrijgezellenfeest organiseert, speeches en stukjes mee regisseert, het draaiboek maakt, de cadeaulijst bij houdt etc.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Wie o wie worden de GETUIGEN, vraag hen tijdig. Wat een eer om dit te mogen zijn !

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Dan kies je een DATUM en LOCATIE waar jullie mooie dag zal plaats vinden.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MUST HAVES voor een top bruiloft! Stap voor stap, check-check! Je begint natuurlijk met een origineel AANZOEK dat je vast wilt laten leggen door Yvonne Silverentand Fotografie

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wilt u graag een prachtige #fashionshow op locatie verzorgd door Jour d'amour Limburg, Beauty Huis, Verero, Yvonne Silverentand Fotografie, Wendy's Bibob Hairshop en NOUVO fashion Sittard neem dan contact met ons op. JOUR D'AMOUR voor een feest in stijl!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hebt u tijdens de Bruidsbeurs Limbricht zondag 2 oktober aanstaande vragen over Jour d'amour Limburg zal NOUVO fashion Sittard u graag te woord staan. Zij zijn deze dag vertegenwoordigd tijdens de #Modeshows op #KasteelLimbricht.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Uiteraard worden de #feest #collecties van JOUR D'AMOUR steeds van de nieuwste #fashionitems voorzien. Bij NOUVO fashion Sittard zijn de eerste schattige jurkjes voor de #bruidsmeisjes binnen gekomen in wit en rose, in de maten 6 t/m 10 jaar. Ook beeldig voor een #communiefeest! Welk van deze 2 zou jij kiezen voor jouw prinsesje? JOUR D'AMOUR voor een feest in stijl!

Timeline Photos
facebook.com