Top Local Places

Roooms

Westhoven 7, Roermond, Netherlands
Company
ad

Description

ROOOMS is een community voor ondernemers. Flexwerkplekken, kantoren, vergaderruimten en meer. Boek nu een ROOOM die bij jouw onderneming past! ROOOMS is een community voor ondernemers. Iedereen is welkom: je vindt bij ons een dynamische mix van innovatieve starters en hard werkende (klein-)bedrijven. Er zijn genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: netwerkevenementen, bijzondere lezingen en spontane ontmoetingen in onze lounges. Of gewoon bij de koffiemachine!
We hebben een groot pakket aan faciliteiten op je nieuwe werkplek. Een vergaderruimte voor die belangrijke pitch, evenementen met inspirerende ondernemers of een bureau waar alles voor je klaarstaat: breng je laptop mee en je kunt beginnen!
Welk abonnement je ook kiest, er is altijd high speed wifi en een lekker kopje koffie of thee aanwezig.
Nieuwsgierig naar de sfeer van ROOOMS?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging! Hartstikke mooi: Ivo Claessens & Mathijs Nilwik hebben 360graden foto's gemaakt van ROOOMS Roermond! Binnenkort op onze website. Bekijk hier alvast één van onze vergaderruimtes...Trots op onze ROOOMIES van The Innovation Playground!
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/gevoelige-zorgrobot-klankbord-voor-verstandelijk-beperkteIedere week geven we een tip als Eerste Hulp Bij Ondernemen. Deze week: hoe besluit je of een risico het waard is om te nemen?Het wordt steeds gezelliger bij Roooms! Vincent van Hostplek.nl is nu ook regelmatig bij ROOOMS Roermond te vinden 🎉Iedere week geven we een tip als Eerste Hulp Bij Ondernemen. Deze week: dus dít doen succesvolle ondernemers!Hopla! ROOOMIE BIEN THERE ligt op de eerste rij bij de VVV in Roermond! Niet Bien zelf he. De tassen.Weer een nieuwe member bij Roooms! Welkom Autorijschool Neel.

http://bit.ly/2dgK1KcHartstikke tof: Vanaf vandaag een klein beetje Mannen van 80 in Jumbo Stein!Je mag best een beetje liever zijn voor jezelf. En anderen, for that matter.Hoera! Vanaf vandaag is ook RebelCrowd.org member bij Roooms 💪 Welkom!Onzin: bij Roooms mag je lekker zelf weten wat je aantrekt!Ééééééven rekken en strekken. You know you want to!Een flinke dosis inspiratie! 💪

Opening Hours

maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

BIEN THERE

Hopla! ROOOMIE BIEN THERE ligt op de eerste rij bij de VVV in Roermond! Niet Bien zelf he. De tassen.

BIEN THERE
facebook.com

Timeline Photos

Helden in het huis!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Weekend!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Just get started!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sounds about right! #weekend

Timeline Photos
facebook.com

Mannen van 80

Hartstikke tof: Vanaf vandaag een klein beetje Mannen van 80 in Jumbo Stein!

Mannen van 80
facebook.com