Top Local Places

Spikeshop.nl

Jan Tinbergenstraat 27G, Reeuwijk, Netherlands
Retail Company
ad

Description

Winkel voor spikes en hardloopschoenen Webshop voor het verkopen van gespecialiseerde schoenen voor het hardlopen.
Naast hardloopschoenen is Spikeshop de zaak met de grootste voorraad spikes
van de BeNeLux. Concreet houd dit in dat wij van alle grote merken de complete
collectie in de zaak hebben. Naast allround spikes dus ook de specifiekere spikes
voor het werpen, sprinten en springen De vakanties lopen voor veel atleten naar het einde en daarmee gaan we dan ook denken aan het najaar. Daarbij hoort een stevige spike die veel grip heeft op de natte baan en ook een stukje comfort biedt. Wat denk jij van de Saucony Kilkenny?De Saucony Nomad TR voor al het loopwerk op "uitdagende" ondergrond. De zool draagt bij aan een uitstekende grip op bijna elke ondergrond.
Ik kreeg hem kado Saucony en ben blij met deze "stappers".Saucony's neutrale hardloopschoen de Ride 8 voor dames en heren is binnen.
Hij is geleverd in frisse kleurtjes, maar belangrijker is het comfort van deze makkelijk  afwikkelende schoen.Ik wist dat ze mooi waren,  maar in het echt zijn ze nog mooier: Nike Zoom JaFly. De sprintspike voor iedere atleet die uit de startblokken schiet en de korte afstand "afraffelt".De Prime Finesse van Adidas is geleverd in een fraaie zwarte kleurstelling met opvallende zool. Natuurlijk gaat het om de kwaliteit maar de uitstraling is ook belangrijk. Toch?We zitten er al een tijdje op te wachten: de Adidas HJ ST. Oftewel de stabiele hoogspringspike met ondersteuning midvoet. Hij is in enkele maten binnen gekomen en OP=OPNa de Prime Finesse van Adidas hebben we ook de Prime Accelerator ontvangen in dezelfde kleurstelling. Het zijn sprintspikes met een harde plaat; dus snelle spikes.Vakantie is de tijd om te genieten en tijd voor verandering.

Wij hebben de entree een frisse sportieve uitstraling gegeven. Kom gerust eens bij ons binnen.Verrassend om vandaag een aanvulling op de Nike voorraad te ontvangen.
Volgende week de collectie 2016 bekijken; altijd een beetje spannend.Wat doe je als het 31graden binnen is?
Cross spikes uitpakken! Puma Haraka voor dames en heren. Een spike met behoorlijk "comfort".Kijk dat is leuk;  wij krijgen gebak als dank voor het advies. Atleet liep gisteren een PR tijdens de trackmeeting in Utrecht.Mooi plaatje in de Athletiekwereld uit 1960. "75% van de beste atleten der wereld dragen 3-riemen-schoenen".Vandaag de laatste voorbereidingen treffen voor het bedrijfs uitje. Helaas werkt het weer niet echt mee.Bij zomerse temperaturen hoort een zomers spikeje. De thermometer bepaald je korting op dit model:Vaderdag 2015
Bij aankoop van een paar hardloopschoenen een paar sokken kado.Vanavond nog een fijne training gegeven in Reeuwijk met een Zweeds loopspel.Eens een andere route fietsen naar Reeuwijk, veel kleurrijker.Goed dat we de voorraad weer wat aan hebben kunnen vullenAanwinst in de zaak.
Spikeshop blauw of Mondo blauw?Inmiddels al veel aanvragen binnen

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Spikeshop.nl's post

Wil jij ook een degelijke verspringspike? Denk dan eens aan deze Adidas verspringspike. De constructie is speciaal voor het verspringen gemaakt zodat de "klappen" opgevangen kunnen worden.

Photos from Spikeshop.nl's post
facebook.com

Timeline Photos

Deze werpschoen van Adidas is een kleur-up-date van de voorgaande uitvoeringen. Het is de schoen met de profiel loze zool. Door de afgeronde overgang van onderzool/bovenmateriaal is het maken van een draai veel eenvoudiger. Met de strap over de wreef zet je jet voet ook nog eens goed vast. En dat allemaal in een 349 gram wegende schoen!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Spikeshop.nl's post

De Accelerator van Adidas is een echte sprintspike met een harde doorgetrokken zool en extra TPU punten voor meer en optimaal grip. Schiet uit de blokken en laat je concurrenten je hielen zien.

Photos from Spikeshop.nl's post
facebook.com

Photos from Spikeshop.nl's post

Dit is een toppertje binnen de allroundspikes! Hij voelt aan als een schoen maar heeft de voordelen van een spike. En wie wil dat nou niet. Dit jaar is deze Distancestar leverbaar in een uni- en een damesuitvoering. En ook nog eens in kinder- en volwassen maten.

Photos from Spikeshop.nl's post
facebook.com

Timeline Photos

Gelukkig is Adidas ook in 2017 weer met dit goed zittende model allround spikes gekomen. De spike voelt als een hardloopschoen maar biedt alle voordelen die je van een spike wilt hebben. De jonge atleten kunnen alle onderdelen doen, waarbij spikes nodig zijn.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De nieuwe Showdown voor dames en heren is binnen gekomen in het rood voor de heren en Coral voor dames. Dit is een sprintspike met een harde doorgetrokken plaat en een sockliner. Hierdoor trek je de spike als een sok aan de voet wat een aansluitende pasvorm geeft.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Fris ogende werpschoen van Adidas voor de meer beginnende werpers. Sta stevig in de ring en maak op relatief makkelijke wijze je draai. De rubber zool is voorzien van "nopjes".

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nieuw binnen gekomen; de Saucony "Vendetta". Een mooie allrounder voor dames, heren en de jeugd.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Valentijnsdag

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Spikeshop.nl's post

Ben je op zoek naar een sprintspike die niet zo'n harde doorgetrokken plaat heeft? Dan is de Adidas Sprintstar een serieuze optie. Met zijn sprintplaat onder de voorvoet en een wat meer soepele verdere plaat is dit een ideale spike voor de jongere en oudere sprinters. Er is minder belasting op de pezen. En... verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

Photos from Spikeshop.nl's post
facebook.com

Timeline Photos

Dit is het profiel van ..........

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Voor de midden/lange afstand lopers is Brooks met de 3ELMN8 gekomen. Een lichtgewicht spike voor afstanden van 800 tot en met 5000 meter. De spike heeft 6 puntjes en een "aggressieve" zool voor meer grip. Onder de hak zit een wat meer dempend materiaal.

Timeline Photos
facebook.com