Top Local Places

De Weegschaal GezondheidsWinkel

Bisonspoor 1098, Maarssenbroek, Netherlands
Shopping/retail
ad

Description

De Weegschaal GezondheidsWinkel. Wij zijn de online GezondheidsWinkel van Nederland, wij staan voor 100% Healthy. Wij hopen u snel te begroeten op DeWeegschaal.nl Van bakfiets tot multichannel kanaal

Al ruim 25 jaar een gerenommeerde specialist op het gebied van de verkoop van gezondheidsartikelen, natuurvoeding, dieetvoeding en natuurlijke huidverzorging. Onze eerste winkel opende haar deuren reeds in 1986 in de provincie Utrecht, hier begonnen we met een bakfiets en een garage. Zo bezorgde wij toen al bij de mensen thuis. Nu zijn wij nog steeds actief met een winkel in Maarssenbroek.

Door de steeds maar groeiende interesse in gezonde en natuurlijke producten en de komst van het internet veranderde er voor ons natuurlijk veel. Na de opening van onze webwinkel ging het snel. Ons familie bedrijfje groeide uit tot een multichannel verkoop kanaal als een van de grootste in de online verkoop van natuurvoeding. Nu bedienen wij het hele land en ook Belgie.

Een aantal dingen veranderden niet; De passie en het plezier waarmee wij ons bedrijf runnen, de scherpe prijs / kwaliteit verhouding van ons alsmaar groter wordend assortiment en boven alles onze enthousiaste klantenservice waarmee wij zowel onze online klanten als onze klanten in de winkel in Maarssenbroek van dienst zijn.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom op deze website en bedanken al onze vaste klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u allen weer spoedig hier online of in onze winkel in Maarssenbroek terug te zien. Timeline PhotosVrolijk Pasen !

Ben jij voorbereid op een gezond en natuurlijk paasontbijtje?
Hopelijk mis je niet het classic gekookte eitje. Eieren zijn namelijk heel gezond! Pas wel op dat het geen PAASEI is, paaseieren zijn namelijk niet zo gezond. Paaseieren bevatten veel suiker en vet.
Bovendien; als je het ongezonde, maar oh, zó heerlijke paaseitje kunt weerstaan en hem 3 maanden uitbroedt bij een constante temperatuur van precies 20°C, dan komt er een baby paashaasje uit.
En dat babypaashaasje is volgend jaar Pasen precies groot genoeg om nieuwe paaseitjes te leggen. Die kun jij dan weer zoeken en uitbroeden. Of lekker opeten natuurlijk.
Of je nu voor de paaseitjes, haasjes of het gezonde kippeneitje gaat, geniet van je paasontbijt en welkom in de Lente!
PS
Wel eens je eitje met 1 hand gegeten? Check deze eierdop, en multitask je paasontbijt (eet drie dingen tegelijk!)’ of niet?
http://www.deweegschaal.nl/able-2/eierdop-met-zuignap-1stVervolg op "Hungry Planet, what the world eats"
Een fotoboek met foto's van families over de hele wereld. Alles wat ze in een week eten en daaraan uitgeven is uitgestald op tafel.  De link met een .pdf met een aantal foto's uit het boek vind je hier. Deze heb ik later erbij gevonden.
http://whgbetc.com/hungry-planet.pdf
Opvallend: Hoe lager het wekelijkse budget, hoe kleiner de hoeveelheden voedsel per persoon lijken te zijn. Bij de laagste budgetten is het voedsel karig, maar wel bijna 100% onbewerkt en natuurlijk.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Neem eens een kijkje op de bit.ly/sale-pagina voor onze laatste aanbiedingen 😃

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wat is jouw favoriete lunch recept?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Eet jij het liefst bit.ly/zout-arm? Like = JA

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Like als jouw smoothies ook altijd zulke felle kleuren hebben! <3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dieten en de verleiding van chocolade weerstaan... Heel knap wanneer je dit gewoon kunt, mar mocht je er meer moeite mee hebben dan hebben wij deze gezonde variant: bit.ly/chocotablet-puur!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Stel dat je nog maar 1 soort fruit mocht eten.. voor welke zou jij dan kiezen? 💙💚💛<3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tag iemand die graag met zijn/haar huid bezig is! ★ bit.ly/gezichts-verzorging

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wij vonden dit creatieve kunstwerk van fruit wel heel origineel! Waar zou jij zoiets voor maken?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Zomers ontkom je er niet aan om gezellig te barbecuen. Maken jullie dan een gezonde salade of laten jullie dit achterwegen. Wij zijn benieuwd!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ben jij op zoek naar een gezonde bite voor jouw ontbijt? Klik dan op de link hieronder en zoek jouw favoriet! ★ bit.ly/-muesli-en-crunchy

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wat is het recept van jouw favoriete ontbijt smoothie? Deel de jouwe in een reactie hieronder :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Welk thee soort drink jij het liefste? Ontdek hier ons gehele bit.ly/-thee-en-kruiden assortiment :)

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

stefsfitjourneyhealthy,happy,powders,powerfood,rawfood

Happy girl! 😍 Good food and a good book, going to spend some time in the kitchen this weekend 👌💕 @renskroes #powerfood #rawfood #healthy #powders #happy

healthy,happy,powders,powerfood,rawfood
@stefsfitjourney, instagram.com