GVLK

Lars Sonckintie 5, Kulosaari, Finland
Local business

A Finnish tennis club located in Kulosaari. The club has a little over 500 members and was established in 1931.

Naisten 4peli turnaus Lauantaina 1.4.2017 klo 16:30 alkaen Puhos Centerissä. Ilmoittautuminen yksin, parit muodostetaan paikan päällä. Pelien jälkeen ruokailu. Osallistumismaksu: 70€ Mukaan mahtuu 16 pelaaja. Ilmoittautumiset: tennis@gvlk.fi 27.3.2017 menneessä. Lisätietoja Toomakselta 0445444649

Muistutuksena: Vuosikokous tänään klo 18.30 kerholla.

GVLK järjestää hiihtolomaviikolla (vko 8) 20.-24.2 tennisleirin. Leirin on klo 9.00-15.00 ja se sisältää lounaan. Leiripäivän aikana tennistä 2,5h & 2,5h muuta liikunnallista ohjelmaa päivässä. Leirin hinta on 175e. Ilmoittautumiset: tennis@gvlk.fi tai jurikivi@hotmail.com

GVLK:n Olli Kiuru jatkoi vahvoja otteitaan lakimiesliiton mestaruuskilpailuissa. Tänään Olli täydensi palkintosaalistaan ottamalla kotiin miesten harrastesarjan voiton. Lieköhän Ollilla enää lainkaan tilaa takkansa päällä? GVLK oli hyvin edustettuna myös miesten avoimessa sarjassa, kun Robert Bützow kaatoi vihreä-valkoisessa finaalissa Johan Nyberghin luvuin 6-2, 6-2. GVLK onnittelee mestareita!

Timeline Photos

GVLK niitti menestystä lakimiesliiton mestaruuskilpailuiden nelinpelissä. GVLK:n jäsenten välisessä finaalissa pari Johan Nybergh ja Olli Kiuru kaatoivat Peter ja Robert Bützowin luvuin 7-5, 6-3. Onnittelut mestareille!

Gvlk:n miesten ykkösjoukkue pelasi lauantaina Smash2 vastaan kotimatsin. Vierasjoukkue oli tällä kertaa vahvempi ja vei voiton 3-1. E.Miller - H. Tiainen 57 06 L.Hietaniemi - P. Kinnunen 46 57 R. Liebkind - N. Salonen 64 75 R. Liebkind/E. Miller - T. Hellström/N. Salonen 36 06 Gvlk:n joukkue jatkaa lohkossa sijalla 4.

GVLK:n naisilla voitokas viikonloppu! Runkosarjan viimeinen viikonloppu toi joukkueelle kaksi hienoa voittoa. Lauantaina Kauniaisissa GT kaatui voitoin 2-1. Ninni Hietaniemi voitti Nanette Nylundin 6-2,6-2. Ida Havunta oli todella lähellä uransa kovinta voittoa GT:n Veera Nurmea vastaan, lukemat lopulta Nurmelle 1-6,6-4,11-9. Nelinpelissä Hietaniemi/Havunta voitti GT:n Nurmi/Laura Pennanen lukemin 6-3,6-3. Sunnuntaina Kotkassa vastassa oli Smash-Kotka: ykkösten pelissä Ninni Hietaniemi oli jälleen rautaisessa vedossa. Voitto Nina Saarelaisesta lukemin 7-5,6-2. Kakkosten pelissä kotijoukkueen Venla Ahti voitti samoin lukemin Ida Havunnan. Nelinpelissä GVLK:n tytöt ovat löytäneet yhteisen sävelen ja voitto selkein lukemin 6-2,6-2. Runkosarja on GVLK:lla takana. 7 ottelua toi mukanaan 8 pistettä. Sijoitus on tällä hetkellä 4:s, kaikilla muilla joukkueilla on vielä otteluita jäljellä, joten sijoitus saattaa vielä muuttua. Runkosarjan neljä parasta jatkaa mitalipeleihin ja 7 & 8 jatkavat liigakarsinnoissa.

Valmennukset pyörähtää käyntiin tänään!

Hyvää uutta vuotta! Vuosi 2016 loppui mallikkaasti kun Ida Havunta ja Andrea Widing voittivat koululaisten mestaruuskilpailussa 4pelissä kultaa!

GVLK:n 85-v juhlat Kulosaaren Casinolla 05.03 klo. 18 alkaen! Mukaan mahtu vielä, ilmoittaudu tennis@gvlk.fi.