Top Local Places

Ung i Aarhus - Tranbjerg

Grønløkke Allé 9, Tranbjerg, Denmark
Government organization
ad

Description

Ung i Aarhus - Tranbjerg og ligger på Tranbjergskolen på Grønløkke Allé.   Jubiii
Alle fra CMM news kommer i aften!!!
Carlos  løbehold er klar kl. 17.15, og samtidig laver Line og Maria dejlig laks med pasta til aftensmad. Vi spiser som sædvanligt kl. 19 Vi glæder os til at se jer allesammen.
De der endnu ikke er på sms listen skal lige sende en sms med deres navn til 24784199!!!
Hilsen MetteHej allesammen. Så skriver vi igen. Hvis I vil have madklub i morgen, skal vi have 2 kokke til at melde sig i dag!!!!
Der er mulighed for at lave hjemmelavede burgere.
Mange hilsner Carlos og Mette
P.S. Vi håber, alle de gamle har det godt i de nye klasser og skoler!Så er vi klar til madklub.
Sofie og Lotte er friske på at lave hjemmelavede burgere. Vi spiser kl. 19, af hensyn til de, der skal til træning. Det koster 25,- at spise med og du skal tilmelde dig senest tirsdag kl. 21.30
Ohhh vi glæder os! Carlos, Kim og MetteImorgen er det Skt. Hans aften. Vi laver tarteletter i klubben, du kan spise med, hvis du tilmelder dig IDAG!! Pris kr. 25,- som sædvanligt.
Vi lukker derefter af på Grønløkkealle, og går til bål ved "Vængerne"
Hilsen Carlos, Mogens og MetteVelkommen efter vinterferie og skiferie.  Vi skal i vores sydamerikanske madtema have mexicansk lasagne i aften. Hvem er kokke? Tilmelding her eller på 24784199, husk at skrive, hvem du er, ikke alle er på sms listen endnu.

Vh. MetteHUSK !!!! den 30 Maj 13 - 20 er der Gelleraps på Godsbanen. Som hovednavne er: MARWAN og UKENDT KUNSTNER. Se hele programmet på Gelleraps facebookside. I kan tilmelde jer i klubben hvis man ønsker at deltag i "Gelleraps". MHej med jer :)
Jeg vil også sige velkommen tilbage efter vinter- og skiferie. Husk det også er i dag vi starter løbehold 👍 så mød op kl. 17.15 og så løber vi 17.30 😊 jeg glæder mig
Mvh.
CarlosCMM... Carlos løber kl. 17.15, og det er dejligt vejr, så kom frisk.
Madklub: stegt flæsk med persillesovs, vi spiser kl. 18.30, seneste tilmelding kl. 16!!! Kokke :Maria og Signe.
Kh. MetteHej alle. Vores fryser kan ikke lukke mere, derfor står aftens menu af mad fra fryseren. Som er hotdogs :). Tilmeldt jer her på facebook eller  24784199. Mette, Carlos og Mogens :)Husk vi løber kl. 17.15!! 👍 og for de af jer, som ikke er klar over det, så er det muligt at gå i bad efterfølgende.. Ses om lidt 😁
Skrevet af CarlosImorgen er der fælles grill igen. Du skal selv tage kød med til grillen, så sørger vi for salat mm. Tilmelding nødvendig!
Vi ses. Hilsen Mogens og MetteHUSK! For jer der skal på efterskole til august eller skal noget andet som gør at i skal meldes ud af klubben, er der to måneders opsigelse i klubben.Aften åben med madklub, vi spiser kl 18.30. Der er ris med kylling og melon :) Tilmelding i dag mandag, så vi ved hvor mange der kommer. MVH MogensDem af jer der skal med til LAN aften/nat skal afleverer en forældre underskrevet seddel til mig i aften, ellers senest i morgen kl 17.00. MVi spiser kl. 19.

CONTACT