Top Local Places

EatWell

Rolighedsvej 30, Risskov, Denmark
Health/beauty
ad

Description

Løbende blog om sundhed, og nye tanker omkring hvilken betydning kost og motion har for livet. EatWell er en side, hvor jeg skriver om sund livsstil og livsstilssygdomme.
Der er også en blog hvor jeg løbende skriver det nyeste viden om kost, både i forhold til vægttab og livsstilssygdomme.  Kosten har stor betydning, når man er gravid. Jeg er lige blevet espert blogger på min mave. Følg med i mine indlæg, som kommer ca 1 gang om måneden. Jeg vil skrive om kost til gravide, vægttab og kost når du prøver at blive gravid. Herunder selvfølgelig PCO.Har i dag været til behandling ved Camilla, og det kan virkelig anbefales. Hun er super dygtig fysioterapeut, og en super sød pige.
www.aarhusrygspecialist.dkDe nye offecielle kostråd kom frem her i starten af måneden. Hvis du endnu ikke har tjekket dem, så gør det nu.Husk det er stadig muligt at købe en Just Half Price på et kostvejledningsforløb på klinikken.http://blogs.min-mave.dk/eatwell/vaegttab-efter-foedsel.htmlhttp://eatwell.dk/mislykket-nytarsforsaet-igen/http://eatwell.dk/opskrifter-pa-bloggen/http://eatwell.dk/husk-frugt-og-gront/http://eatwell.dk/sundhed-og-nydelse/http://eatwell.dk/kom-sol-kom/

CONTACT