Top Local Places

Kvist & Jensen Statsautoriserede revisorer A/S

Tronholmen 3, Randers, Denmark
Consulting/business services
ad

Description

Kvist & Jensen er revisorer, der arbejder tæt sammen med kunderne. Vi hjælper med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, skat, økonomi og regnskab. Kvist & Jensen er Danmarks 18. største revisionsfirma med 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Århus, 11 statsautoriserede revisorer og 100 medarbejdere. Det giver en god størrelse i forhold til at betjene de små og mellemstore virksomheder på kompetent og nærværende vis.

Vi adskiller os markant fra vores konkurrenter ved, at vi både interesserer os for og har tiden til personligt at servicere de små og mellemstore virksomheder (SMV). SMV virksomheder er vores metier, og dem vi i dag har lange og tætte kunderelationer med, og grunden til vi siden vores stiftelse i 1977 har været i vækst.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kvist & Jensen havde en fantastisk medarbejderdag i denne weekend. Der blev afholdt aktiviteter som skattejagt, gokart og skydning på og i området omkring Gammel Estrup. Dagen blev afsluttet med middag og fest på Auning kro.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

http://kvistjensen.dk/oekonomifunktion/

Timeline Photos
facebook.com