Top Local Places

DanKeepers

Arnold Nielsens Boulevard 72-72, Hvidovre, Denmark
Company
ad

Description

DanKeepers tilbyder specialiseret privat målmandstræning. Vi tilbyder dig specialiserede træningsprogrammer som tager udgangspunkt i dit niveau, ambitioner og potentiale. DanKeepers er Danmarks førende indenfor specialiseret målmandstræning.
Vi tilbyder både privat undervisning og klubtræning.
Se meget mere om os på www.dankeepers.dk
Du kan også kontakte os på 7022 4838

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

DanKeepers Internationale Camp -Oplev professionel målmandstræning med toptrænere fra England Vigtig information: DanKeepers International Camp d. 9. – 12. april bliver på grund af pladsmangel afholdt i Nivå-Kokkedal Fodboldklub (Sjælland) og ikke i Vejle som først annonceret. Der er mulighed for deltagelse på campen både med og uden overnatning, men kun 10 pladser tilbage med overnatning. Kontakt DanKeepers for at tilmelde dig årets bedste camp på kk@dankeepers.dk eller tlf. 7022 4838. Læs mere om DanKeepers Internationale camp: Oplev professionel målmandstræning med toptrænere fra England. -Træn med nogle af de bedste engelske trænere fra engelske topklubber Vi afholder DanKeepers International Camp fra søndag d. 9 – onsdag d. 12 april (lige før påsken starter). Vores sidste camp var en kæmpe succes og derfor afholder vi endnu en af vores unikke camps. Som målmand på campen vil du kunne prøve dit talent og evner af over for teknisk dygtige fodboldspillere som også deltager på campen. Du vil blive trænet af udvalgte engelske topinstruktører med mange års erfaring fra absolut højeste niveau. DU FÅR FØLGENDE: Målmandstræning med internationale topinstruktører Intensiv og detaljeorienteret målmandstræning Mulighed for at købe målmandshandsker og udstyr til unikke priser Foredrag og teori Sociale aktiviteter Konkurrencer Personlig rådgivning og vejledning Etablering af socialt netværk blandt andre målmænd fra hele landet Morgenmad, frokost, snacks og aftensmad Drikkevarer, frugt og kage HVOR / HVORNÅR? Nivå-Kokkedal Fodbold, Møllevej 4, 2990 Nivå. 9 - 12 april 2017 – før påsken. Akademiet bliver afholdt over 4 dage. Akademiet er med fuld forplejning og overnatning. Der er også mulighed for deltagelse uden overnatning eller over færre dage. HVAD ER PRISEN? 3.495,- for alle dage. (prisen er inkl. alt ovenstående). HVORDAN MELDER JEG MIG TIL? send en mail med dine oplysninger på kk@dankeepers.dk eller kontakt os på tlf: 7022 4838. BEMÆRK: al undervisning på campen foregår på Engelsk.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from DanKeepers's post

Hvorfor være som alle andre? - skil dig ud fra mængden med DanKeepers egen handske kollektion DK Gloves. DanKeepers har i tæt samarbejde med Italienske Bearoz udviklet og designet en helt ny Dansk kollektion af målmandshandsker. Handskerne er unikke med Dannebrog på tommelfingeren og DanKeepers navnet præget på pegefingeren. Alle modeller er lavet i super fede farver og med materialer i høj kvalitet. Du kan vælge i mellem rollfinger, hybrid og negative cut i mange flotte modeller og designs. køb og bestil dem nu på keepersclub.dk Mvh DanKeepers teamet.

Photos from DanKeepers's post
facebook.com

Photos from DanKeepers's post

4. søndag i Advent og var en god mulighed for at pudse spillet med fødderne af sammen med Thomas Villadsen og DanKeepers. Det sidste event i DanKeepers i 2016 blev afholdt i, for årstiden, dejligt vejr sammen med otte dedikerede og fokuserede målmænd. Vi håber I alle gik hjem med nogle gode tips og detaljer til fremtidige træninger. Tak for nogle gode timer. Glædelig jul og vi ses i 2017! De bedste hilsner DanKeeper Teamet

Photos from DanKeepers's post
facebook.com

Greve Fodbold - Kvinder

Mira Pastoft er skiftet fra BSF til Greve Fodbold. Mira er tilknyttet DanKeepers, og hun holder sig skarp med professionel træning fra en af vores mange dygtige trænere. Vi ønsker Mira al held og lykke i Greve, og glæder os til at følge hende fremover!

Greve Fodbold - Kvinder
facebook.com

Photos from DanKeepers's post

Årets julegave ide - få julegaven i hus uden stres. Bestil et gavekort til privat målmandstræning. Fra kun 399,- får du professionel målmandstræning, feedback samt en personlig samtale med en af vores erfarne og dygtige instruktører. Bestil på keepersclub.dk

Photos from DanKeepers's post
facebook.com

Timeline Photos

Hej alle Husk at holde øje med DanKeepers Adventskalender der har spændende og anerledes arrangementer her i julen. Vi holder følgende arrangementer som stadig er åbne for tilmeldinger: 27. november Ultraløb i Dyrehaven med ultraløber Patrick Broby – Løb og fysisk træning Tilmelding åben for alle – også forældre og søskende Pris kr. 50,- 3. – 4. december Agility- og tekniktræning ved Erik Nieuwenhuis – få pladser tilbage Tilmelding åben for årgang ’07 og ældre Tilmeld dig på weichel4@gmail.com For 4 træningspas Pris kr. 500,- 17. december Boksetræning ved Hadi Hamane – En af Danmarks bedste og hårdeste boksetrænere Tilmelding åben for alle fra 12 år og op Pris kr. 149,- 18. december Sparketeknik og spil med fødderne ved Thomas Villadsen – kun få pladser Tilmelding åben for alle Pris kr. 399,- Tilmeld dig på jh@dankeepers.dk

Timeline Photos
facebook.com

DanKeepers International Academy 2016

Billeder fra DanKeepers Internationale camp

DanKeepers International Academy 2016
facebook.com

Timeline Photos

Novembertilbud - DanKeepers Sjælland Få 1 times målmandstræning til kun kr. 149,- Svar på følgende spørgsmål ”Hvad hedder landsholdsmålmand Kasper Schmeichels far?”, og få din første time hos DanKeepers Sjælland for kun kr. 149,- Skriv dit svar til os i en besked på Facebook eller send en mail på jh@dankeepers.dk Tilbuddet gælder kun i november måned og er kun for målmænd der ikke allerede træner eller har trænet privat med DanKeepers. Vi tager kontakt til dig når vi har modtaget dit svar.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så er vores internationale camp endelig kommet i gang. Her er Anthony Williams i gang med træningen med de unge drenge. Hold øje med siden her for flere billeder og video.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Målmandscamp i Nivå-Kokkedal Fodboldklub Tilmeld dig NKF’s målmandscamp og træn med DanKeepers en hel weekend. DanKeepers samarbejder med Nivå-Kokkedal om en målmandscamp d. 19.-20. november på Karsen i Nivå. Camp’en er åben for alle fra årgang 2001-2007 og tilmelding sker via klubbens hjemmeside. Der er kun få pladser tilbage. Tilmeld dig her: http://www.nivaa-kokkedal-fodboldklub.dk/dankeepers/academy-maalmandscamp/

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

DanKeepers har netop indledt et samarbejde med Bredballe IF om et unikt udviklingsforløb til klubbens målmænd. Velkommen til Bredballe IF og alle deres målmænd. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med jer alle.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

DanKeepers har netop indledt et unikt samarbejde med Galten FS om ugentlig struktureret målmandstræning til alle klubbens målmænd. Stort velkommen til alle målmændene fra Galten FS og vi glæder os til et rigtig godt samarbejde.

Timeline Photos
facebook.com