, Gram, Denmark
Sports event

Her kan i følge med i hvornår Fole spiller deres kampe , og følge med i hvornår der sker noget på stadion.

Vi ses!

Ja tak!!!!!! Serie 4 fra 2017 En fornem sæson sluttede i dag med stensikker udebane sejr og dermed oprykning. Vi takker for en super opbakning - udebane afsnittet var udsolgt! Vi ses i 2017. Husk kamp i morgen i Hygum kl 13.00 ⚽⚽

Vi er på ind i sæsonens sidste spilleweekend, og det er en spændende en af slags, der venter. Lørdag kl. 15.00 spiller serie 5 i Gredstebro mod Kongeådalen. Holdet ligger pt. på 1. pladsen og med en sejr eller uafgjort er holdet sikre på at vinde puljen. Der er altså lagt op til en gyser afslutning. Vi giver derfor gratis øl under kampen til alle medrejsende tilskuer, som vælger at tage med for at bakke holdet op! Vi håber stærkt fremmøde... Søndag gælder det så serie 6, som slutter deres sæson mod et lokalopgør mod Hygum. Kampen spilles kl. 13.00 i Hygum. Igen her vil holdet sikre sig 1. pladsen i pulje med en sejr. Så kom ud i det blå lørdag og søndag, og vær med til at sikre fornem afslutning på 2016!

Endnu en god weekend for fodbolden i Fole. Den startede i lørdags, hvor serie 5 spillede sæsonens sidste hjemmekamp som var et lokalopgør mod Rødding. Kampen startede skidt, og Fole kom bagud efter 5 min. Men men, derfra gik det stærkt. 0-1 blev hurtig vendt til 4-1 og ved pausen var stillingen 7-1. Det endte med en sikker sejr på 9-1! Serie 6 skulle også følge op på deres sejr sidste weekend, og de mødte tidligere på dagen Højer ligeledes på hjemmebane. Her endte det også med 3 dejlige point, da man vandt 6-2. Målene noterede 2 x Lasse Kofoed, 2 x Dennis Petersen, Jonas Schmidt og Morten Bock sig. Næste weekend spiller serie 5 topkamp i Ribe kl. 14.00. Serie 6 spiller årets sidste kamp på Fole Stadion søndag kl. 13.00. Vi ses!

Photos from Fole IF Fodbold's post

Så fik vi prøvet det nye lysanlæg af👍 16 spiller var vi til en god omgang træning her til aften . Kampe i weekend Serie 5 spiller lørdag i Fole kl 14:00 Serie 6 spiller søndag i Fole kl 16:15

Puha en weekend... To kampe har de kære seniorspillere været i gang med i denne weekend, og det er blevet til en samlet målscorer på 18-2 for kun to kampe. 18-2!! Serie 5 vandt lørdag med hele 13-1 på hjemmebanen over Føvling. Søndag var det så serie 6 holdets tur og de var i Toftlund, hvor det blev til en 5-1 sejr. Vi har her på redaktionen helt tabt overblikket over hvem der har scoret alle de mål, så det må I have til gode til en anden gang. Nu venter en ny træningsuge frem mod næste weekend, hvor begge hold igen skal i aktion. Serie 5 lørdag hjemme mod Rødding kl. 14.00 Serie 6 søndag hjemme mod Højer kl. 16.15 Ses på stadion!

⚽️⚽️ kampe i weekenden ⚽️⚽️ Serie 5 spiller i morgen lørdag hjemme på Fole stadion kl 14:00 mod føvling. Og serie 6 spiller søndag kl 15:00 i Toftlund.

Serie 6 spiller i aften lokalopgør med arvefjenderne fra Sdr. Hygum. Kampen spilles på hjemmebanen med kampstart kl. 18.10 - så kom og støt drengene! Serie 5 var ilden i lørdags, da man ligeledes på hjemmebane tog imod et fysisk stærkt mandskab fra Kongeådalen. Drengene startede kampen rigtig skidt, og var bagud 2-0 allerede efter ca. 15 min spillet. Holdet gik dog ikke i panik, og i den glødende varme formået drengene at holde hovedet koldt. Fole lagde gennem resten af kampen et tungt pres på modstanderen, og det tippede gradvis over til hjemmeholdets side. Kampen lignede dog længe en 2-2 kamp, men i sidste minut lykkes det Tommy Vonsild at fuldbyrde sit hattrick og sikre en 3-2 sejr til stor jubel for spillere og fans. Serie 5 holder dermed et greb fast i puljens tophold Ribe, som halvvejs gennem sæsonen kun har et enkelt points forspring.

Timeline Photos

Her på redaktionen kan vi næsten ikke være i os selv længere. Grunden til det er en vaskeægte topkamp, som foregår lige her i Sønderjyllands centrum og det sker i aften!! Drengene skal i aften ud og forsvare 1. pladsen på hjemmebane mod Ribe BK. De har derfor brug for maksimal støtte. Så tag din makker eller makkerinde i hånden og kom på Fole Stadion. Der vil blive solgt øl og vand og kickoff er kl. 18.30! Fodbold skal ses live - ses!!

Weekenden lakker mod enden og det samme gør 2. spillerunde for seniorerne. Vi starter med et resume af serie 5 holdets kamp i Føvling torsdag aften. Drengene spiller igen en rigtig flot kamp, hvor der blev kæmpet hårdt for tingene. 1. halvleg bølger lidt frem og tilbage i starten af kampen. Efterhånden som halvlegen skrider frem, er det dog Fole, som sætter sig på kampen. Det er også Fole, som kommer først på tavlen ved Dennis Petersen. Herefter bliver det hurtigt også 2-0, og igen er målscorer Dennis Petersen, hvilket også var resultatet ved pausen. 2. halvleg. Her bliver det også hurtig 3-0, og igen er det Dennis, der sætter en pind og dermed fuldender sit hattrick. Herefter vender momentum en smule, og Føvling får en periode, hvor de formår at sætte os et under pres i en 20 minutters tid. Holdet formår at stå imod i denne periode og får afværget en masse indlæg og standardsituationer. Kampen bliver endeligt punkteret og lukket til 4-0, da Jacob Schack kommer først på et indøvet hjørnesparkskombination. Inden de 90 min er gået lykkes det også Christoffer Hansen at komme på måltavlen til slutresultatet 5-0 til Fole. Lørdag eftermiddag var det så blevet serie 6 holdets tur, da de spillede sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen var en flok unge fyre fra asylcenteret i Toftlund, der kom med en masse energi og gåpåmod. Hvad Toftlund havde i energi, manglede de måske i spilforståelse, men det kommer sikkert med kampene. Kampen fik voldsom begyndelse, og allerede efter 10 minutters spil, viste måltavlen 3-1 til hjemmeholdet. Ronnie Holgersen havde været 3 gange på pletten. Herefter faldt der en smule mere ro på kampen, og vi skulle fra til 2. halvleg før der kom yderliger scoringer. Joep fik gjort det til 4-1, Martin Bladt bidrog med en sjælden scoring til 5-1, inden Jonas Schmidt satte punktum med 6-1. En gennemført og koncenteret indsats af drengene. 2. spillerunde var altså en stor succes, hvor der faldt 6 point af 6 mulige af. I næste runde spiller serie 6 hjemme fredag aften mod Højer. Serie 5 skal en tur til Rødding lørdag.

Service meddelelse: Seniorholdet serie 6 spiller sæsonens første hjemmekamp kl 14.00, lokalopgør mod Toftlund. Kom og støt! ⚽⚽ Resultater fra denne spillerunde følger...

Så har vi første spillerunde i den nye sæson overstået, og begge seniorhold har været i aktion. Serie 6 holdet startede i onsdags med en udekamp mod Darum. Det blev desværre ikke til point denne aften. Efter hurtigt at været kommet bagud med 2-0 viste holdet god moral og kom tilbage i kampen. 2-0 blev vendt til en 2-4 føring. Desværre så hold det ikke kampen hjem og det endte med et 5-4 nederlag. Serie 5 holdet startede med en hjemmekamp mod Brørup, og her kom der 3 point i hus. Holdet kom flyvende fra start og kunne gå til pause med en føring på 5-0. Ronnie Holgersen og Lars Bruhn var i målhumør med henholdsvis 3 og 2 mål. Efter pausen faldt tempoet en smule, men det lykkes Lasse Kofoed at få lukket kampen til slutresultatet 6-0. Jernmanden i forsvaret Thomas Schack blev valgt til kampens spiller. I næste uge har begge seniorhold en ny spillerunde, som vi også følger tæt!

Her på siden er vi kommet i stort gavehumør op til weekenden. I forbindelse med serie 5 holdets hjemmekamp i morgen mod Brørup sætter vi derfor 2 × 5 øl eller sodavand på højkant. For at være med i lodtrækningen skal man like dette opslag samt tagge personen, som man ønsker at drikke disse øl eller sodavand med. Vi trækker de to meget heldige vinder i morgen kl. 15.00. Husk at komme på stadion i morgen kl. 18.30 hvor der spilles første spillerunde i den nye sæson. ⚽⚽