Top Local Places

Jerne Børnehave

Gammel Novrupvej 14, Esbjerg, Denmark
Non-profit organization
ad

Description

Jerne Børnehave er en skøn lille selvejende privat børnehave i Esbjerg.

Læs mere om os under *om* eller på www.jerneboernehave.dk * Vi er en børnehave med en normering på 30-40 børn i alderen 2,9 - 6 år.
* Vi har et stort rummeligt og lyst hus.
* Vi har en særlig viden om sensitive børn.
* Vi har et meget positivt forældresamarbejde.
* Vi har en meget lav sygestatistik.

* Vi kan godt lide at undersøge og få oplevelser i fællesskab.
* Vi kan godt lide at vores hverdag foregår i et roligt tempo, så vi har tid.
* Vi kan godt lide at lave sjove og spændende ting sammen.

* Barnet vil, gennem sin tid i Jerne Børnehave, opleve relationer, både med voksne og andre børn.
* Barnet vil, gennem sin tid i Jerne Børnehave, opleve nærvær, samvær og mange gode kammeratskaber. ⭐️Stjerne gruppen har i dag snakket om dronningens fødselsdag. Efter vi havde sunget fødselsdagssang for hende, kunne børnene ikke forstå hun ik kom med kage 😉 børnene var sikker på hun selv var ved at bage en kage og at hun nok skulle have gæster. De var sikker på hun ønskede sig et løbehjul. De opdagede at busserne havde fået flag på i dagen anledning. 🌙Måne gruppen har leget, tegnet klippet og malet dyr i dag da dyr er vores tema i denne måned. ☀️Solgruppen har været på musik konservatoriet og kørt med en af de fine busser med flag på.Sikke mange spændene ting vi har lavet de sidste par uger. Vi startede med 3 dage i Marbæk, var til Børnenes grundlovsdag sammen med alle de selvejende og private institutioner i Esbjerg kommune.

I de sidste uger har det summet af savsmuld og cirkusliv. Vi har været tilmeldt en konkurrence med Cirkus summarum. Vi vandt desværre ikke, men i morgen laver Cirkus Jerne forestilling for forældre og søskende, til vores årlige sommerfest.
Vi glæder os rigtig meget 🎪Vores drillenisser er kommet på besøg. De er på skift med børnene hjemme og lave ulykker eller være rigtig søde. De 3 som ikke skulle med hjem i dag, har været igang i køkkenet.... Lilla og blå koldskål.. så skørt🎅I januar har vi "Mig og min familie" som tema.  Vi har bla. Tegnet vores familie og snakket om hvad vores forældre og søskende hedder. I dag er vi blevet tegnet på et kæmpe stykke papir. se bare her 😊De store månebørn er til fødselsdag. Sol og stjernebørnene hygger hjemme. Pigerne lavede fredags gymnastik og drengene hygger rundt i huset.🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅Det er jul råbte alle børn i dag, da Margit fandt juletræet frem.🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄Vi nyder der er lidt sne på vores legeplads i dag. Vores nye studerende Martin hjalp os med at lave sneboldene ❄️⛄️❄️⛄️❄️Regn og blæst holder os ikke hjemme. Vi er taget i byparken til sommer underholdning. Dejlig musik vi kan danse til😊Så er der begyndt at komme små dyr frem på legepladse🐞🐌🐜🐛. De bliver plejet og passet og studeret nøje😊Vi siger mange tak til alle store og små som gav den gas ude og inde til vores hyggelige arbejdsdagEn gruppe børn var i går på tur for at finde haletudser. Vi glæder os til at følge deres udvikling.I dag har vi haft besøg af denne flok studerende der har lavet interview med pædagogerne.August måneds tema er trafik. Her er et lille indblik i hvad solgruppen har lavet :)Stjerne og sol gruppen har været til sang & musik i sognehuset i dag.Tirsdag gik vi hjem til Maria og hyggede i hendes have 😀Sol, sommer, musik underholdning, dans og hygge ☀️🎶Vi hygger og leger i skyggen i vores nye Flextent :)

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I onsdags var solbørnene og de små stjerner på jule tur. De var en tur i sæddingscenteret og se juleudstilling og heldige at møde julemanden 🎅🏼

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I dag har vi holdt Lucia dag i børnehaven. Tak til de store dygtige stjernebørn for et rigtig fint Luciaoptog og tak til forældre og søskende for god opbakning.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I dag har en af pigerne inviteret os på besøg på hendes fars arbejdsplads. Måne og stjernegrupperne var på besøg på rådhuset og så bland andet deres flotte store juletræ og fik lov til at hilse på borgmesteren.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I dag har vi afsluttet vores hygiejne og førstehjælps uge med et besøg af ambulancen. 🚑 Vi fik alle sammen lov til at komme ind og kigge og sidde på førersædet rigtig god weekend til jer alle sammen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I uge 34 snakkede vi om mad og forskellige kulturer. Vi har bla. spist med pinde og smurt vores egne rugbrødsmadder, og fredag var vi så heldige at smage mad fra forskellige kulturer, som flere af børnene havde med hjemmefra. MUMS 😀

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Invitation 👫👫👫👫👫 Se her 😊 - og del gerne!

Timeline Photos
facebook.com

Jerne Børnehave's cover photo

Jerne Børnehave's cover photo
facebook.com

Jerne Børnehave

Jerne Børnehave
facebook.com

Timeline Photos

Vores engagerede forældreudvalg har skaffet fine grønne veste til os med vores logo på :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tusind tak til vores forældreudvalg, som i går havde arrangeret en fantastisk sommerfest 😀 tak til børn og forældre for god opbakning. God weekend til jer alle sammen.

Timeline Photos
facebook.com