Top Local Places

Mona Kjærulff Hansen

Bagsværd Torv 8 , Bagsværd, Denmark
Consulting/business services
ad

Description

Familiebehandling, Foredrag, terapi & socialfaglig konsulentvirksomhed Kurser
Behandling
Konsulent
§ 54 Støtteperson Everything you think you know about addiction is wrongDanmark skal forholde sig til en ny regering. Demokratiet har talt, og om vi synes om resultatet eller ej, så blev det blå blok der rendte med mandatet.
Nu er øvelsen at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Lad os alle anstrenge os for, at invitere dem ind som mangler husly, lad os hjælpe dem som har hjælp behov, og lad os være barmhjertige overfor dem som mener, at de syge bliver raske af at komme i afklaringsforløb, at de fattige kommer i job hvis vi presser dem økonomisk, og at børn skal holde op med at lege i 4 års alderen.
Det bliver en lærerig udfordring - men det er det vi må gøre ❤️❤️❤️Det handler om kærlighed og om du føler dig knyttet til nogen og føler dit liv har et formål..... Misbrug skal elskes væk ❤️
http://www.ted.com/talks/johann_hari_everything_you_think_you_know_about_addiction_is_wrong?utm_source=newsletter_weekly_2015-07-11&utm_campaign=newsletter_weekly&utm_medium=email&utm_content=talk_of_the_week_image#t-868009Jeg har fået en youtube kanal ;) det er på engelsk, for at nå ud til et bredere publikum. Det er også for at øve mig til periscope hvor jeg også har en kanal. Fagre nye verden.
Det er det her min workshop d. 23. august handler om - at lytte til dit hjerte, find din passion i livet - find ind til dig selv. Og så skal du lære det til dine børn <3Ved du hvad det er du brænder for, eller bruger du din tid på at tilfredsstille dine omgivelser?

Er det dig der styrer skibet eller er det de andres forventninger? Brug en søndag eftermiddag på at finde din passion.
Det er sommerens bedste tilbud.
http://www.bbfamiliebehandling.dk/Foredrag/Find-din-Passion-i-livet..htmlIkke at det er en stor nyhed for mig, men ja - det tager tid at lægge et misbrug på hylden, det kræver støtte til at finde en helt ny livsstil, og det kræver an masse af den unge. Man siger farvel til en hel omgangskreds, og skal skabe sig selv på ny. Ikke nogen nem opgave, når man samtidig bøvler med ungdomslivet.....Han har absolut fat i noget.... Ikke at det er nyt at de "vilde" drenge fylder, for det gjorde de også for 20 år siden. Dengang anså man det var et pædagogisk problem 😏 diagnoser må og skal være sidste gren vi griber til.
http://m.b.dk/?redirect=www.b.dk%2Fkronikker%2Fomfavn-drengenes-naturlige-aggression&Meld dig til workshop og bliv tydeligere på hvad der er din passion i livet. Lær at bruge The Passion Test.
Find ud af hvad der er meningen med dit liv, og hvordan du bliver tydelig og mere nærværende sammen med dine børn?
2. Eller 23. August klokken 14-17 tilmelding på:
Monsi3001@gmail.com
Del gerne. ❤️Mange ville have fået diagnoser da jeg gik i skole - men alle blev rummet og mange kærligt portrætteret ❤️ samfundet idag forsøger at gøre os ens 😔
http://www.information.dk/466626Super relevant artikel - tal om dig selv, bliv hos dig selv og lad dine børn selv vælge hvad, hvornår og med hvem deres liv skal deles.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kæmpe vandskade på kontoret så alt er nu flyttet ind i mødelokalet 😏 just another Day at The Office - And i love it ❤️ Bagsværd Torv

Kæmpe vandskade på kontoret så alt er nu flyttet ind i mødelokalet 😏 just another Day at The Office - And i love it ❤️
Bagsværd Torv
facebook.com

Meld dig til workshop og bliv tydeligere på hvad der er din passion i livet. Lær at bruge The Passion Test. Find ud af hvad der er meningen med dit liv, og hvordan du bliver tydelig og mere nærværende sammen med dine børn? 2. Eller 23. August klokken 14-17 tilmelding på: Monsi3001@gmail.com Del gerne. ❤️

Meld dig til workshop og bliv tydeligere på hvad der er din passion i livet. Lær at bruge The Passion Test.
Find ud af hvad der er meningen med dit liv, og hvordan du bliver tydelig og mere nærværende sammen med dine børn?
2. Eller 23. August klokken 14-17 tilmelding på:
Monsi3001@gmail.com 

Del gerne. ❤️
facebook.com

facebook.com