Top Local Places

Coop Danmark

, Albertslund, Denmark
Grocery Store
ad

Description

Vi svarer på spørgsmål, fortæller om hvad der sker i Coop, viser nye tiltag og meget mere. Vi er online fra kl. 9.00 til 16.00 mandag til fredag. Alle er velkomne til at skrive på facebook.com/coopdk og blande sig i debatten. Vi læser alle kommentarer igennem og gør, hvad vi kan for at svare alle.

Coop forbeholder sig ret til at slette opslag og kommentarer, som
• diskriminerer andre, f.eks. på grund af religion, race eller køn
• krænker andre, f.eks. ved uretmæssige beskyldninger, hænger navngivne personer ud eller ved unødigt krænkende sprogbrug
• kritiserer andre selskabers produkter, f.eks. ved at sammenligne Coops produkter med andre virksomheders produkter
• indeholder markedsføringsmateriale af enhver slags.


Mere om Coop på Facebook

Du finder flere af Coops butikker på Facebook:
SuperBrugsen: https://www.facebook.com/SuperBrugsen
Kvickly: https://www.facebook.com/Kvickly
Irma: https://www.facebook.com/IrmaDanmark

...og vores eget mærke:
Änglamark: https://www.facebook.com/anglamark

.. og du kan følge:
Samvirke: https://www.facebook.com/samvirke

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Änglamark har i samarbejde med Thise Mejeri lavet tre smagsvarianter af lækker økologisk flødeis – og endda helt uden tilsætningsstoffer! Så nu kan du spise is med god samvittighed 😍🍨 Hvilken variant vil du forkæle dig selv med denne sommer? A) Vanilje 🍦 B) Jordbær 🍓 C) Chokolade 🍫

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VIND en Gardena Sileno+ robotplæneklipper til 15.999 kroner. Så kan du lægge dig i hængekøjen, mens græsset bliver kortere 🌞 For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål: Hvor stort et stykke af plænen kan Sileno+ klippe? a) 30 kvadratmeter b) 300 kvadratmeter c) 1300 kvadratmeter Du kan finde hjælp til det rigtige svar her: http://bit.ly/robotplaeneklip Vi trækker én vinder af én Gardena Sileno+ robotplæneklipper blandt de rigtige besvarelser på tværs af Samvirkes og Coop Danmarks facebooksider. Vi trækker vinderen torsdag d. 8. juni, og kontakter vinderen direkte. Hører vi ikke fra vinderen inden 7 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret eller administreret af Facebook.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VIND GAVEKORT PÅ 500 KR. TIL SMAG FORSKELLEN Marie Marie Marolle, flyv op til Vorherre og bed om godt vejr. For nu er det tid til en Smag forskellen is-konkurrence. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvem du allerhelst vil dele is med hele sommeren. Så deltager du i konkurrencen om en forfriskende og smagfuld sommer ☀🍦 Smag forskellen har fyldt fryseren op med lækker is i bæger, isvafler, islagkager og ispinde. Varianterne er mange, kvaliteten i top og smagen tager dig en tur til Italien. Se mere på www.smagforskellen.dk Præmien er et gavekort på 500 kr. til Smag forskellen is – eller nogle af de 250 andre lækre Smag forskellen varer -, som kan indløses i Coops butikker. Konkurrencen løber til og med d. 30. maj. Vi trækker en vinder, som vil blive kontaktet direkte her i tråden. Har vi ikke hørt fra vinderen senest d.6. juni, trækker vi en ny. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VIND BILLETTER TIL ROSKILDE DYRSKUE🐮🐴🐰 Fortæl os hvorfor du vil på Roskilde Dyrskue, og hvem du vil tage med, så kan du blive en af de to heldige vindere af i alt 2 stk. familiebilleter (2 voksne og tre børn). Coop er selvfølgelig også på plads til dyrskuet, og hvis du er medlem og har downloadet vores medlemsapp, så giver vi gratis sort kaffe☕ Du skal bare vise appen i Coops stand, og så kan du ellers drikke løs☺ Vi trækker de to vindere fredag 26. maj kl. 14. Vi kontakter vinderne via Facebook, og vi sender familiebilletterne via mail. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook. Sæt i gang!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sol = istid 🍦☀ Men skal det være chokolade- eller vaniljeis? Afgiv din stemme ved at bruge emojis - enten hjerte❤ eller grinesmiley😆 Har du iøvrigt set, at disse is fra Thise Mejeri lader dig spise is med god samvittighed? De har nemlig fået 3 hjerter i vores dyrevelfærdsmærkningsordning 💚

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VIND familieophold på Schackenborg Slotskro I anledning af vores 150 års jubilæum har vi i samarbejde med De 5 Gaarde relanceret en række nye lækre Davre produkter. Tegn Davrepigerne ud fra din egen fantasi og vær med i konkurrence om en weekendtur for 2 voksne og 2 børn til Schackenborg Slotskro med éntre til Danfoss Universe. Du kan også vinde Davreprodukter eller en indrammet plakat af Davrepigerne. Mail din tegning til jubilaeumskonkurrence@coop.dk inden 31.12.2016 Se mere på coop150.dk/davre. Præmien er et weekendophold for 2 voksne og 2 børn på Schackenborg Slotskro med entré til Danfoos Universe til en værdi á kr. 8.000,-. Konkurrencen gælder til d. 31.12.16. Ved indsendelse af tegning giver det Coop mulighed for at offentliggøre tegningen og bruge den på Coops sociale medier og i Coops butikker. Coop kan ikke påtage sig at sende originale tegninger retur. Vi udtrækker vinderen i januar 2017. Vinderen får direkte besked. I tilfælde af manglende respons fra vinderen i mere end en uge vælges en ny vinder. Vi offentliggør vinderen på Coops Facebook side og evt. også på kædernes Facebooksider. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere i Coop og Robert/Boisen & Like-minded kan ikke deltage i konkurrencen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vind 4 x 100 kr. til Coops butikker og få 20% mere i bonus Når du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1 % bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et kort fra Coop Bank, får du 20 % mere i bonus, dvs. 1,20 % i fast bonus, resten af måneden. Det er gratis at oprette et betalingskort, og du har mulighed for at få kredit. Svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om 4 x gavekort á 100 kr. til Coops butikker. Får du kun 20% mere i bonus, dvs. 1,20%, hvis du betaler med et kort fra Coop Bank? A) Ja B) Nej Find svar og få dit eget betalingskort gratis her: https://kort.coopbank.dk/ Vinderne findes fredag i uge 42, og får direkte besked her i tråden. Hvis vi ikke hører fra vinderen senest fredag d. 28. oktober, trækker vi en ny vinder. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook. God fornøjelse!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Meld dig som Lakridshjul-tester De senere år har vi haft succes med Änglamarks chokoladeplader. Nu kommer Änglamark med en serie økologisk slik, der kan vække glæde hos både børn og voksne, både onsdag og fredag, foran Ipad’en og tv’et, til grin eller til gys. Det drejer sig om lakridshjul, vingummibamser og sød-syrlige vingummier. VIND: Vi trækker lod blandt tre heldige, der kan få lov at prøvekøre Lakridshjul fra Änglamark. For at være med i lodtrækningen, skal du blot Like opslaget eller kommentere hvem du helst vil dele Lakridshjulene med. Du kan læse mere om Änglamark slikket her: www.jensombedremad.dk Konkurrencen løber til og med d. 17. oktober, hvor de tre vindere bliver udtrukket og kontaktet via Facebook. Hver vinder får 10 poser slik. Har vi ikke hørt fra vinderen senest d. 18. oktober, trækker vi en ny. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Oplev Søris med Claus Holm i efterårsferien Tag familien og vennerne med til en (u)hyggelig eftermiddag på Sørisgaard i Nordsjælland torsdag d. 20. oktober kl. 15-18. Kom først med på traktortur til markerne for at høste kål. Nyd derefter en økologisk og vegetarisk grill-buffet tilberedt af Claus Holm ved bålpladsen i skoven med udsigt over de bølgende grøntsagsmarker efterfulgt af græskarudskæring og andre sjove aktiviteter for både store og små. Køb din billet her: https://billetto.dk/da/oplev-soeris-grill-event-med-claus-holm P.S. Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at købe din nu. Foto: David Bering/Montgomery

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

CITRONMÅNE. Kultkagen, der gjorde firserne og halvfemserne lidt sødere, er tilbage med nye ingredienser. I anledning af Coops 150-års jubilæum har vi nyfortolket Citronmånen – med hjælp fra kokken, Claus Holm, og et team hos Dancake. Læs mere på www.jensombedremad.dk og få tre forslag til uventede måder at spise Citronmåne på.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Citronfromage 😍 Ved du, hvad man tilsætter for at få formagen til at stivne? Så svar her: http://coop150.samvirke.dk/mormormad-1960/mormorquiz-1960-uge-5 Du kan vinde en kurv med retrovarer!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

annette_bucksådankanderogsåseudipåvestegnen,clouds,nofilterneeded,latergram

Cloudy Day sun is shining #sådankanderogsåseudipåvestegnen #clouds #latergram #nofilterneeded

sådankanderogsåseudipåvestegnen,clouds,nofilterneeded,latergram
@annette_buck, instagram.com

nadinecphcoopdanmark,sweetinternshiplife,csalater,änglamark

Solen skinnede lidt ekstra på den lille praktikant i dag😎☀️ Hev 2 store goodiebags med salater, frugt, nødder og hvad hjertet ellers begærer med hjem fra arbejde. Fik jeg sagt at jeg KNUS-ELSKER mit praktiksted? ❤️ #sweetinternshiplife #coopdanmark #csalater #änglamark

coopdanmark,sweetinternshiplife,csalater,änglamark
@nadinecph, instagram.com

robertboisen

Mød Coop's nye øko vogn rundt omkring i Danmark 🌿🐮🌿

@robertboisen, instagram.com

tobiasgronsdaldhl2015,flødeboller,sammenombedremad

Vi varmer op til DHL på kontoret #DHL2015 #flødeboller #sammenombedremad

dhl2015,flødeboller,sammenombedremad
@tobiasgronsdal, instagram.com

maberthelsenmondaybelike,irmadanmark,irmaskolen,vinsmagning,sushi,mandag

#mondaybelike hvem sagde skolen var hård? #Sushi senere - klager så absolut ikke over denne #mandag 😎 #vinsmagning #irmadanmark #irmaskolen

mondaybelike,irmadanmark,irmaskolen,vinsmagning,sushi,mandag
@maberthelsen, instagram.com

fru_goettrupsadikkeheltsåstramtdengang,holderstadig,blåmandag,buksedragt

Er selv rimelig fint underholdt ved at være strøget på arbejde i mit 2. dagstøj her små 22 år efter min konfirmation 😂 #buksedragt #sadikkeheltsåstramtdengang #blåmandag #holderstadig

sadikkeheltsåstramtdengang,holderstadig,blåmandag,buksedragt
@fru_goettrup, instagram.com

maberthelsensoinlove,irmadanmark,newin,gant

Første skoledag.. Flasher lige min nye #gant cap 😍 #soinlove #newin #irmadanmark

soinlove,irmadanmark,newin,gant
@maberthelsen, instagram.com