Top Local Places

KommaMEDIA

Balticagade 12, 2. sal, Aarhus, Denmark
Media/news/publishing
ad

Description

kommaMEDIA er specialiseret i produktion film til online markedsføring. Vi er hos kommaMEDIA specialiseret i produktion af film til online markedsføring. Vi har særligt fokus på det personlige og tillidsvækkende og tilbyder derfor at implementere film på helt nye måder.

Vi producerer og tilrettelægger flotte og troværdige virksomhedsfilm der zoomer ind på de helt rigtige budskaber - gennem interviews, via æstetisk smukke billeder og musik, gennem speak - you name it. Sammen finder vi ud af, hvad der passer til jer.

Vi producerer film indenfor Employer Branding - personlige portrætter af medarbejdere - der derigennem giver et anderledes indtryk af virksomheden som helhed.

Vi producerer produktfilm, film om nye koncepter, ydelser eller tiltag. Vi kan sammen booste nyheden og skærpe en potentiel kundes opmærksomhed.

Synlig og levende markedsføring på nettet er altafgørende i en tid, hvor kommunikationen går hæsblæsende hurtigt. Vi sætter derfor en ære i at producere webfilm i høj kvalitet. Film, der giver dine kunder mulighed for at møde dig i øjenhøjde, se virksomheden indefra. Eller hvad med at lade dem blive blæst bagover af begejstring!?

Og vidste du, at webfilm er med til at søgeoptimere dit website? Ved at implementere film på den helt rigtige måde, kan du forøge dine chance for at blive fundet gennem f.eks. Google. Konverteringsraten stiger, klikraten forøges og dine besøgende på hjemmesiden bliver hængende i længere tid. Se det er en win-win!


Hos kommaMEDIA er det en selvfølge at arbejde både med indhold og form så det giver mening for dig, dine budskaber og din virksomhed. At kommunikere handler i høj grad om, hvordan man serverer sine pointer men også, hvordan de er pakket ind. Og film kan gøre det hele lidt mere appetitligt og skærpe modtagerens nysgerrighed.

Det kræver derfor en god portion rådgivning at føle sig klædt på til at få lavet den helt rigtige præsentationsfilm, som rammer den rigtige målgruppe. Hos kommaMEDIA rådgiver og guider vi dig igennem hele forløbet.

Kontakt os og bliv klogere på, hvad vi hos kommaMEDIA kan tilbyde dig eller din virksomhed.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Hey ya all! Sidste runde optagelser til filmen om Great Coffee går ind. I den forbindelse skal vi bruge 15 glade mennesker nu på fredag - Bededag. Vi skal optage i caféen fredag eftermiddag. Mere nøjagtigt, har vi brug for 15 statister - mænd som kvinder - som har lyst til at bruge et par timer sammen med os. Fra kl 15.00 til ca. 17.00. Det bliver knaldhyggeligt. Man skal ikke præstere meget mere end at drikke kaffe og smile, når der bliver bedt om det. Er det noget for dig - så smid en privat besked til kommaMEDIA. Hav det bedst og god mandag!

Timeline Photos
facebook.com

Mobile Uploads

Øjeblikket lige inden påske. Et slag bordfodbold med Jakob Mark og to gange fræk! God påske til alle.

Mobile Uploads
facebook.com

Mobile Uploads

1-2-3 GODMORGEN! På vej på optagelse i Flensborg. Thomas har netop fyret en lummer joke af i bilen, det stinker af gylle og vi har været oppe siden kl ....

Mobile Uploads
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

kommamediakommamedia

Morgenhav, møde på 15. med udsigt, webinar om filmcontent og frokost på altanen. Nu: forfatning af oplæg uden billededokumentation. Senere: ☀️ #kommamedia

kommamedia
@kommamedia, instagram.com

kommamediakommamediaisoff,kommamedia

Det gør vi! #kommamediaisoff #kommamedia

kommamediaisoff,kommamedia
@kommamedia, instagram.com

kommamediagodpåsketilalle,kommamedia,gulerpåske

Øjeblikket lige inden påskeferie. 🐣 Et slag bordfodbold med @jakob_mark og to gange fræk 👬 #godpåsketilalle #kommamedia #gulerpåske

godpåsketilalle,kommamedia,gulerpåske
@kommamedia, instagram.com

kommamediasoloverhavnen,kommamedia

Man ved, at man har kontor det rigtige sted, når altanen kommer til sin ret. Det gør den idag. #kommamedia #soloverhavnen ☀️

soloverhavnen,kommamedia
@kommamedia, instagram.com

tinabogevald

Der dufter af stemning på havnen idag. God stemning. Også lidt af fest og ballade. Udtrådte chips (de billige), ølpletten som dansende Rune - i et anfald af hip hop hysteri - fik kreeret på gulvet, buksesnaps (!), blå Kings og lakridspiber. Jeg rydder op, men ka' sgu stadig dufte det. Og solen - hey - den skinner! ☀️ God lørdag 👌

@tinabogevald, instagram.com

tinabogevalddetgårnedpåbalticagade,mensdeserxfactor

Udstyret ska' satme være i orden 🎶😎🎉 #MensDeSerXFactor #DetGårNedPåBalticagade

detgårnedpåbalticagade,mensdeserxfactor
@tinabogevald, instagram.com

kommamediaikommamediaskontor,talentfabrikkensnytårskur,kommamedia,hurraforenfest

Nogen skal jo gøre det... Hente anlægget i en creepy kælder på Balticagade 😬💀 #TalentFabrikkensNytårskur #IkommamediasKontor #HurraForEnFest #kommamedia

ikommamediaskontor,talentfabrikkensnytårskur,kommamedia,hurraforenfest
@kommamedia, instagram.com

kommamediamacmacmac,kommamedia

Opgradering! Vi hilser det nye år velkommen med nye skærme 💻👭👌 #kommamedia #macmacmac

macmacmac,kommamedia
@kommamedia, instagram.com

tinabogevaldofficefun,gojul

Vi har det godt. #officefun #gojul 🎄🍻

officefun,gojul
@tinabogevald, instagram.com