Top Local Places

My Paperstation

Ophelialaan 71, Aalsmeer, Netherlands
Local Business
ad

Description

mypaperstation.nl is de site waar je zelf eenvoudig en snel een kartonboekje, vlaggenlijn, poster en/of ansichtkaarten samen kan stellen.  Bij MyPaperstation.nl maak je het leukste op papier zelf! Aan de hand van bestaande ontwerpen maak je eenvoudig een origineel en persoonlijk cadeau! Welke we met zorg zullen verpakken en versturen. En mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag verder.
kartonboekje | vlaggenlijn | poster | kaarten | kraampakket | printables Timeline Photos•WINACTIE•
Maak kans op een kartonboekje met de mooiste foto's van je kinderen speciaal voor mama, oma of jezelf!

Moederdag komt steeds dichterbij en moeders en oma's houden er van om verrast te worden dus daarom geven we 2 kartonboekjes ter waarde van € 17,90 (incl. verzendkosten) weg! Eén voor jou en één voor iemand die jij tagt.
Hoe kan je winnen?
• Tag iemand die de moeder van zijn/haar kinderen graag verrast
• Like beiden onze Facebookpagina
Wil je meerdere keren meedoen? Dat kan als je steeds iemand anders tagt.
Op donderdag 23 april wordt bekend gemaakt wie er hebben gewonnen!• WINACTIE •
We zitten op 2500 vind-ik-leuks! En daar zijn we heel blij mee :)
Om jullie te bedanken geven we 2x € 15,00 shop tegoed weg.
€15,- voor jou en € 15,- voor iemand die jij tagt.
Dit tegoed is vrij te besteden, je kunt kiezen om zelf een kartonboekje, een vlaggenlijn, ansichtkaarten of een poster te maken.
Hoe kan je winnen?

• Tag een vriendin, vriend, zus, broer, buurvrouw maakt niet uit wie!
• Like beiden onze Facebookpagina
Wil je meerdere keren meedoen? Dat kan als je steeds iemand anders tagt.
Op dinsdag 22 september 2015 worden de winnaars bekend gemaakt.Nog even en het is vaderdag! Verras papa met een eigen kartonboekje en ontvang er gratis 3 ansichtkaarten bij (met eigen naam en foto)!
En mocht je vorig jaar onze gratis vaderdag printable gemist hebben...? Deze is te downloaden vanaf https://studiokidenko.nl/gratis-leuks
Have fun!
Ps tot 11 juni kan je je vaderdag-bestelling plaatsen om het op tijd binnen te hebben. En voor onze Belgische klanten is dat 4 juni.Het schooljaar zit er weer bijna op en het is altijd leuk om de juf/meester te bedanken! Met onze gratis leuks maak je je knutselwerkje/cadeautje extra gezellig.
Wij hebben een HEMA opgezocht en hier inkopen gedaan, naar eigen idee koop je iets leuks voor de juf of meester en download bij ons een leuke ansichtkaart, cadeaulabels en cadeaupapier.
https://studiokidenko.nl/gratis-leuksNog een paar weekjes en het is moederdag, verwen mama of jezelf dit jaar in stijl met onze gratis printable.
De set is te downloaden vanaf https://studiokidenko.nl/gratis-leuks
Enjoy!
Maak de verrassing compleet en maak een kartonboekje met de mooiste foto's voor mama en helemaal leuk... ontvang tot 30 april 15% korting op alle kartonboekjes met code voormamaHello maandag! De eerste vakantieboekjes gaan vandaag verzonden worden en wat zijn ze leuk geworden!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Black & White love 💕 (part 1) Nieuw in de webshop is deze vlaggenlijn te vullen met eigen tekst en/of foto's en hoe leuk is het om het te vullen met iedere maand een foto van je kleintje en het op te hangen bij de eerste verjaardag 🎈 Maak het eenvoudig zelf en mocht je er niet uitkomen of een ander leuk idee hebben, we helpen je graag :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Almost weekend! 🎉 Deze kartonboekjes vind je in de webshop en kan je eenvoudig zelf vullen met eigen foto’s en teksten, hoe leuk is het om je kleine neefje/nichtje/zoon/dochter te verrassen met een eigen fotoboekje! Fijn weekend 👋🏻

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

☀😎 Wat een heerlijke dag was het vandaag!! Zo veel zin in nog meer lente 🙌🏻 Ps 1. Deze leuke poster (en nog veel meer andere) maak je eenvoudig zelf op MyPaperstation.nl en nog leuker shop er direct een mooie houten posterhanger bij! 😍 Ps 2. Morgen hebben we een verrassing voor je, dus hou ons in de gaten! 🎁

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Spring is coming 🤗 Met deze kleurtjes krijgen we zo'n zin in de lente! ... binnenkort een (lente)feestje? Ga naar mypaperstation.nl en maak zelf eenvoudig een persoonlijke vlaggenlijn! http://ow.ly/dQIY309FfDl

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hooray!! 🎉 Deze kaartjes maakten we speciaal voor de juffen van school in een groter formaat, zodat alle kinderen uit de klas hun namen er in konden schrijven.... Wat denken jullie? Zullen we dit formaat ook toevoegen aan onze webshop? 🤔 Ps. Maak ook zelf je (uitnodigings)kaartje op mypaperstation.nl en kom je er even niet uit of heb je een ander leuk idee? We helpen je graag. http://ow.ly/HZ8J309Fehp

Timeline Photos
facebook.com

My Paperstation's cover photo

My Paperstation's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

GIVE AWAY 🤗 Heb je ons vorige bericht al gezien? We geven onder andere dit persoonlijke abc-kartonboekje weg! Leuk om samen met kleine Eva het ABC te leren of als cadeautje voor de verjaardag van Eva 😉 Ps. Op 16 februari maken we de winnaars bekend, succes!! 🍀

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

WINATIE 🎉 We hebben een leuke winactie op instagram!! 🤗 Doen jullie ook mee?! Kijk en volg ons @mypaperstation. Veel succes 🍀 Ps. Ken je een Eva, heet je zelf Eva of heet bijvoorbeeld je dochter Eva?? Dan mag je meedoen :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nog even en het is Valentijnsdag 💕... maak bij ons een mooi en persoonlijk cadeau en verras je geliefde (en jezelf 😉). Ps1. Deze vlaggenlijn is er ook in het zwart/wit of in mint 👌🏻 Ps2. Plaats je bestelling uiterlijk morgen en het zal op tijd binnen zijn voor Valentijnsdag 😊 Heb je een vraag of een ander leuk idee, laat het ons weten, we helpen je graag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bijna Valentijnsdag... 💕 Verras je geliefde met een persoonlijk kaartje of nog leuker een zelf gemaakte vlaggenlijn. Plaats je bestelling vandaag of morgen en we zorgen er voor dat het op tijd binnen zal zijn. Een fijne dag vandaag!

Timeline Photos
facebook.com

My Paperstation's cover photo

My Paperstation's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Hoi Februari 🙋🏼 ... en dan is t alweer bijna Valentijnsdag 💕🙉 Maak bij ons een mooi en persoonlijk valentijnscadeau en verras je geliefde (en jezelf 😉). Heb je een vraag of een ander leuk idee, laat het ons weten, we helpen je graag. Een fijne dag vandaag!

Timeline Photos
facebook.com