Top Local Places

3A-Sport Liikuntakeskus

Sokinsuonkuja 4, Espoo, Finland
Sports/recreation/activities
ad

Description

Tule ja viihdy! Mukava kotoinen fiilis  Timeline PhotosVidaqua Terveysvesi Metsämarja 500 ml
Löytyy kylmäkaapista ja maksaa 2,50€/plo
VIREYTEEN
VALMISTETTU SUOMESSA MULTILAN LÄHTEEN VEDESTÄ, KESKI-POHJANMAALTA.
B₃ eli niasiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B₁₂ edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Metsämarjan makuinen hiilihapotettu lähdevesi, johon on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Sisältää stevia-kasvista valmistettua makeutusainetta.
Käyttötarkoitus: Juoma sopii osaksi tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämämtapoja. Paras tarjoiltuna kylmänä. Ravistettava ennen käyttöä.
Säilytys: Tuote säilyy avaamattomana huoneen lämmössä, poissa suorasta auringonpaisteesta. Säilyy avattuna jääkaapissa 1-2 vuorokautta.
Ainesosat: Lähdevesi, hiilidioksidi, tauriini, kofeiini, syanokobalamiini, nikotiiniamidi, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), makeutusaine (stevioglykosidit), väri (antosyaanit).Squash Kinon ensi-ilta Suvelassa!
Suvelan 3A-Sportissa katsotaan sunnuntaina maailman parasta squashia todennäköisesti maailman suurimmalta näytöltä. Näytämme British Openin molemmat finaaliottelut squashkentän etuseinän kokoisena, joten nyt sen pallon pitäisi näkyä.

British Openin finaalit pelataan tämän viikon sunnuntaina 26.3. Naisten finaali pelataan ensin Suomen aikaa klo 17.00 ja miesten aikataulu heti sen jälkeen, aikataulun mukaan klo 18.00. Miesten kilpailussa lisäpanoksena on maailmanrankingin ykköspaikka, jota kilpailun alkaessa havittelee samaan aikaan jopa kolme pelaajaa.
Ensi-iltaan on vapaa pääsy kaikille ja tarjolla on pikkupurtavaa. Voit varata pelivuoron saman visiitin yhteyteen täältä: www.3asport.fi .
Tervetuloa nauttimaan huikeasta pelistä ja fiiliksestä ainutlaatuisessa miljöössä!
Terveisin,
3A-Sport Squash Staff
Sokinsuonkuja 4
02760 Espoo
09 8592662Vidaqua Terveysvesi Sitrus 500 ml
Löytyy kylmäkaapista ja maksaa 2,50€/plo
LIHAKSILLE
Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän pysymistä normaalina.
Sitruksen makuinen hiilihapotettu lähdevesi, johon on lisätty vitamiinia ja mineraaleja. Sisältää stevia-kasvista valmistettua makeutusainetta.
Ainesosat: Lähdevesi, hiilidioksidi, magnesiumkloridi, kolekalsiferoli, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), makeutusaine (stevioglykosidit).Squashin SM-mitaleista taistellaan siis naapurihallilla (Esportissa)

Opening Hours

Monday
15:00 - 21:00
Tuesday
15:00 - 21:00
Wednesday
15:00 - 21:00
Thursday
15:00 - 21:00
Friday
15:00 - 20:00
Saturday
09:30 - 13:00
Sunday
16:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

3A-Sport Liikuntakeskus's cover photo

3A-Sport Liikuntakeskus's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Viikonlopulle sallittu herkku. Euron kappale. Ja täältä näitä voit tilata vaikka lahjaksi ystävälle. http://www.aarto.fi/search/?q=dark

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Juomakaapit on päivitetty. Nyt saat kylmää juomaa ja patukoita vaikka 24/7. #tehosport #olvi #jano #palautusjuoma #sport (Automaatti toimii kolikoilla ja puhelimella. Eikä tarvitse olla tasarahaa?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kentät paikattu ja lamput vaihdettu. Kyllä nyt taas kelpaa pelata. Ja pallokin näkyy... #light #squash #squas57 #sport #kaikkipelaa

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nyt lähtee protskut halvalla. Osta äkkiä omasi ennen kuin loppuu! Täältä tilaamaan: http://www.aarto.fi/campaign/24/hiihtolomatarjoukset Tai suoraan tiskiltä 15€ purkki! Kolme eri makua, mansikka, valkosuklaa ja suklaa karamelli

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Verohallinto on tarkentanut ohjeistustaan liikuntaedun ja välinevuokrauksen osalta. jatkossa Liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa liikuntasuoritukseen kiinteästi liittyvän välineen vuokrauksen. Meillä 3A-Sportissa saa lainata pelivälineet ilmaiseksi. Tämä siis tiedoksi hiihtolomalaisille jotka vuokraavat välineet.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Squashliiton sivuilta löytyy raportti viikonloppuna pelatuista SM-kisoista. http://www.squash.fi/?p=19038 Santtu nappasi hienosti B-luokasta hopeaa. Olli Tuomiselle jo 17. Suomen mestaruus!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Squashin SM-mitaleista taistellaan siis naapurihallilla (Esportissa) Meidän porukoista kisoissa on Santtu ja Seppo (Sq-88). Santtu kerkeskin jo tiputtaa matkalla kultaan luokkansa ykkös sijoitetun. Ja coutsi ( Tomi ) tietenkin mukana Kisoja voi seurata livenä: http://www.squash.fi/live/ Ja tuloksia löytyy täältä: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=50E67D5F-E20B-4869-BBE7-8C720BF26B1C Liikunnallista viikonloppua!

Timeline Photos
facebook.com

aarto.fi

Meiltä löytyy lisälämmitystä juuri näihin keleihin

aarto.fi
facebook.com

Timeline Photos

Squashkoulu lapsille!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nyt on semmonen herkku valikoimissa, että oksat pois. Nämä myös maistatuksessa. Ehkä paras protskupatukka mitä meillä on koskaan ollut myynnissä (toki makuasia). 2€/kpl ja 5€/3kpl

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vidaqua Terveysvesi Sitrus 500 ml Löytyy kylmäkaapista ja maksaa 2,50€/plo LIHAKSILLE Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Sitruksen makuinen hiilihapotettu lähdevesi, johon on lisätty vitamiinia ja mineraaleja. Sisältää stevia-kasvista valmistettua makeutusainetta. Ainesosat: Lähdevesi, hiilidioksidi, magnesiumkloridi, kolekalsiferoli, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), makeutusaine (stevioglykosidit).

Timeline Photos
facebook.com