Top Local Places

Udruga KultAkt

Vukovarska ulica 144, Osijek, Croatia
Non-Profit Organization
ad

Description

Udruga KultAkt je nastala kao inicijativa kulturalnih menadžera kako bi doprinijeli razvoju kreativnih industrija na području grada Osijeka i regije.   [ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Nekoliko fotografija s naše radionice Božićno čudo u tramvaju, radionice u sklopu Adventa u muzeju koju smo organizirali u suradnji s Muzej Slavonije, te uz pomoć naših sponzora Gradski Prijevoz Putnika, KanaanSnacks, Tiskara Invito Osijek, Advance knjižara i papirnica.
Ovim putem zahvaljujemo svima na divnoj večeri :D Klinci su se super zabavili, naučili što je to čudo i osvojili karte za vožnju u Božićnoj bajci u osječkom tramvaju.
Hvala Kristina Kovačević Photography na ovim krasnim fotkama i što s nama stvara uspomene <3[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Zimsko izdanje Škole kulture, radionica "Božićno čudo u tramvaju" se održava 16. prosinca u 18 sati u Muzej Slavonije (zgrada Magistrata).
Ekipa Udruga KultAkt je marljivo radila u pripremi i polaznike radionice očekuju lijepe uspomene i kvalitetno provedeno vrijeme.
Događaj: https://www.facebook.com/events/1738264616494887/
Radionica je namijenjena djeci od 1 do 4 razreda i besplatna je!
Požurite s prijavama jer broj je ograničen na 20.
Vidimo se u petak![RADIONICA KREATIVNOG PISANJA] Radionica kreativnog pisanja "Od lika do priče" iz Škola kreativnog pisanja i neformalnog obrazovanja, Osijek - daje odgovor na pitanje "Kako stvoriti zanimljiv i dojmljiv lik iz kojeg izvire priča?" iinformacije vezane uz cijenu i ostale upite pošaljite u inbox Škole! :)[90. ROĐENDAN ELEKTRIČNOG TRAMVAJA] Jučer je u Muzej Slavonije otvorena zanimljiva izložba pod nazivom "Treska", a koja je tematski vezana i za Zimska škola kulture: Božićno čudo u tramvaju. :) Svakako posjetite! :)[ZEMLJA BEZ GRANICA] Danas počinje Zemlja bez granica, a radionice namijenjene djeci održavat će se do četvrtka na raznim lokacijama u Tvrđi. :) Više informacija pronađite na linku.[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Prijave za sutrašnju radionicu otvorene su do sutra do podneva! :) Požurite, roditelji, još je svega nekoliko mjesta preostalo. :)[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Hvala SiB.hr na najavi za naš novi projekt! :) Usput podsjećamo roditelje da prijave dječicu, broj mjesta je ograničen. :)[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Još nas 2 dana dijeli od Božićnog čuda u tramvaju! Roditelji, prijavite svoju dječicu, vidimo se u petak u 18 sati. :)[ŠKOLA GITARE ZA POČETNIKE] Sve što vam je potrebno je gitara, ogranak Gradske i sveučilišne knjižnice Retfala će se pobrinuti za ostalo. :)[IZLOŽBA "REMINISCENCIJE"] Zanimljiva izložba održat će se večeras u The Kavani u 19 sati, a autorica je prof. Tihana Bogdanović. :)[RASPORED PREDSTAVA U DJEČJEM KAZALIŠTU] Što to očekuje Vaše mališane od danas do petka u Dječje Kazalište, pogledajte na linku. :)[IZLOŽBA RADOVA] Do kraja prosinca pogledajte izložbu Dragice Bartolić u ogranku Donji grad Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek.[NAJAVA KONCERTA] Ansambl Glazbene škole Franje Kuhača priprema nam koncart u atriju Glavne straže Muzej Slavonije. :)Zaključili smo poslovnu godinu prigodnom božićnom večerom. :) Uskoro pripremamo puno novih projekata i suradnji. :D[HUMANITARNA AKCIJA] Još 2 dana traje humanitarna akcija u organizaciji Građevinski Fakultet Osijek, podržite! :)Izvršni odbor udruge KultAkt.

#kultakt #kultura #osijek #KKI
Hvala Kristina Kovačević Photography! <3[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Prijave su završene! Vidimo se danas u 18 sati u Muzej Slavonije. :)Zahvaljujemo našem sponzoru Tiskara Invito Osijek na novim vizitkama :DBožić jee! :) Svima sve najbolje! 🎁🎉💫

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Dobro vam nedjeljno jutro! :) Nadamo se da ga provodite "easy", uz kavu i opuštanje, neka vam takav bude cijeli dan. ☕️😊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

[LEADING BY EMPOWERING] Kako slijediti svoje snove i ambicije, pokazale su nam uspješne žene koje su se usprkos izazovima uspjele uspeti na poslovnoj ljestvici. Naša je Ana-Marija sudjelovala na Lean in Osijek "Leading by empowering" konferenciji koja se održala jučer u Dječjem kazalištu B.Mihaljevića.

Timeline Photos
facebook.com

DEMO akademija

[DEMO AKADEMIJA] Kako smo već ranije spominjali, naša predsjednica Laura sudjeluje na DEMO akademija, neformalnom jednogodišnjem programu o demokraciji. Jučer je počeo posljednji kolegij pod nazivom "Europska unija". Pohvale Lauri na cjeloživotnom obrazovanju, sigurni smo kako će stečena znanja biti primjenjena u rad udruge KultAkt. :)

DEMO akademija
facebook.com

Timeline Photos

Dobro jutroo vam želimo! Još nas samo jedan dan dijeli od vikenda, izdržite :) Ugodan dan gdje god bili i što god radili želi vam ekipa KultAkta :D

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Naša Andrijana je trenutno u Sarajevu i sudjeluje u prvom modulu programa izgradnje kapaciteta i tehničke pomoći za uspješno umrežavanje i zagovaranje organizacija civilnog društva. Edukacija se realizira u okviru projekta TACSO 2 – Tehnička asistencija organizacijama civilnog društva, a bit će implementirana od strane TACSO VESTA Resursnog centra u razdoblju veljača - lipanj 2017. godine.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Motivacijska :D 💪🏼 Laku noć želi vam ekipa KultAkta! :) ✨🌜

Timeline Photos
facebook.com

Gradske Galerije Osijek

[WALDINGERIONICA] Djeca postaju redatelji i snimaju film ove subote u Galeriji Waldinger Gradske Galerije Osijek, pridružite se :)

Gradske Galerije Osijek
facebook.com

Timeline Photos

Božić jee! :) Svima sve najbolje! 🎁🎉💫

Timeline Photos
facebook.com

Zimska škola kulture: Božićno čudo u tramvaju

[ZIMSKA ŠKOLA KULTURE] Nekoliko fotografija s naše radionice Božićno čudo u tramvaju, radionice u sklopu Adventa u muzeju koju smo organizirali u suradnji s Muzej Slavonije, te uz pomoć naših sponzora Gradski Prijevoz Putnika, KanaanSnacks, Tiskara Invito Osijek, Advance knjižara i papirnica. Ovim putem zahvaljujemo svima na divnoj večeri :D Klinci su se super zabavili, naučili što je to čudo i osvojili karte za vožnju u Božićnoj bajci u osječkom tramvaju. Hvala Kristina Kovačević Photography na ovim krasnim fotkama i što s nama stvara uspomene <3

Zimska škola kulture: Božićno čudo u tramvaju
facebook.com

Timeline Photos

Zaključili smo poslovnu godinu prigodnom božićnom večerom. :) Uskoro pripremamo puno novih projekata i suradnji. :D

Timeline Photos
facebook.com

Udruga KultAkt's cover photo

Izvršni odbor udruge KultAkt. #kultakt #kultura #osijek #KKI Hvala Kristina Kovačević Photography! <3

Udruga KultAkt's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Zahvaljujemo našem sponzoru Tiskara Invito Osijek na novim vizitkama :D

Timeline Photos
facebook.com