Top Local Places

Leerlingenraad SUI

Bosstraat 9, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Belgium
Non-profit organization
ad

Description

Leerlingenraad SUI bestaat uit een groep leerlingen van alle jaren en studierichtingen. Ons doel? Doorbreek de dagelijkse sleur!!!  Steun het Duchenne parents project!Goed nieuws! Het duchenne parents project staat eerste in de wedstrijd van de ING solidarity award! Dat is grotendeels aan jullie te danken!! Ik weet dat velen onder jullie reeds stemden en zelfs broers, zussen, moeders en vaders mobiliseerden om ook hun stem uit te brengen.
Alvast super, super bedankt!
Toch hebben we de overwinning nog niet binnen. Eerder zijn er (om onbekende reden) 4 grote verenigingen uit de wedstrijd verdwenen. Tot ze er vandaag ineens weer bij waren! Dat heeft als gevolg dat waar we gisteren nog 600 stemmen voor lagen, we nu nog maar 200 stemmen voorliggen. Bovendien gingen deze verenigingen in het verleden ook snel vooruit, reden dus om nog wat ongerust te zijn.
Daarom wil ik jullie toch nog vragen:
* Heb je zeker op de bevestigingsmail geklikt? (soms terecht gekomen in spam of bij gmail in het vak promotions)
* Ken je nog mensen die nog kunnen stemmen? We hebben iedereen nodig!!

Hieronder nog eens de link:
https://promo2.ing.be/solidarityAward/index.aspx?id=zX6z8JELcYuzlalRYL_s6tIwl2xP_8xtlIEz8YCUbX9AYt9jOuUOBrPr35mkWlQkfEZLO9sv0e7pHIGelukkig nieuw jaar!
Geniet van het mooie vuurwerk, en doe zeker ook een mooie wens.
2014 was een jaar waar veel is gebeurd. Niet alleen in onze school, maar ook in de hele wereld. Stijn Coninx maakte 'De Film van het Jaar', een reportage over dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Je kan hem volledig bekijken via de link onderaan.

Aan de gebeurtenissen van 2014 kunnen we niet veel doen, maar laten we van 2015 een nuttig jaar van maken, waar iedereen zich aan zijn zogenaamde goede voornemens probeert te houden, en elkaar probeert te helpen. Zo dragen we allemaal bij tot een betere wereld, waar iedereen een pak gelukkiger van wordt.
Maar geniet eerst maar van het feestje! ;)
http://nieuws.vtm.be/binnenland/122124-herbekijk-de-film-van-het-jaarOp zondag 22 maart 2015 gaat in het Don Boscocollege te Zwijnaarde (nabij Gent) het Vlaams Schoolschaakkampioenschap voor het Middelbaar Onderwijs door.
Er kan één meisjesploeg gevormd worden (met 4 deelneemsters) en één jongensploeg (eveneens 4 deelnemers).
Om de sterkte en de strategie van de ploegen wat te kennen, zal eerst een soort testtoernooi doorgaan op maandag 16/3 en dinsdagmiddag 17/3 van 12u20 tot 13 uur in lokaal 3107. Er zal dan al geoefend worden met schaakklokken. Op basis van de resultaten stellen we dan de ploegen samen.
Kan je schaken of speel je of héb je ooit in het verleden in clubverband gespeeld, doe zeker mee!Steun het Duchenne parents project!Op vrijdag 13 februari staat heel de school in het teken van Dikke truiendag en Valentijn.
Bestel online rozen voor je geliefde of vrienden op Smartschool,
en vergeet geen warme trui aan te doen!
Omdat we de 13 februari de aandacht extra willen vestigen op het milieu, gaan we geen eten weggooien op school.
Daarom moet je op Smartschool invullen wat je tijdens de middag die dag wil eten. Zeker doen! Anders heb je geen (warm) eten!!!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Leerlingenraad SUI's post

Bedankt iedereen! Samen hebben we 1300 euro ingezameld voor Make a Wish! Ook nog even enkele foto's van 3WETb die genieten van hun frietjes.

Photos from Leerlingenraad SUI's post
facebook.com

Timeline Photos

Proficiat 3WETb jullie hebben gewonnen!! Een overweldigende 2500+ likes. Donderdag trakteren we jullie klas op gratis frietjes! Iedereen mag donderdag zonder uniform naar school komen, als je een euro doneert aan Make a Wish!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Let the battle begin! De foto van de klas met de meeste likes krijgt op donderdag 26 mei gratis frietjes!

Timeline Photos
facebook.com

Likebattle Uniformloze Dag 2016

Likebattle Uniformloze Dag 2016
facebook.com

Valentijn 2016

Met dank aan Daisy Bertels

Valentijn 2016
facebook.com

Timeline Photos

Maandag mag je een Dikke Trui aan doen die niet in uniform is! Vergeet hem niet, want het gaat koud zijn.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Sint-Ursula-Instituut

Sint-Ursula-Instituut
facebook.com

Timeline Photos

Goede voornemens gemaakt die hooguit 3 weken meegaan, iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst hoewel dit bij sommige mensen slechts een formaliteit is. Dit is de start van het nieuwe jaar, opnieuw 12 maanden, 52 weken, 365 dagen ... aan tijd die je kan spenderen. Het zal sneller voorbij zijn dan je denkt, en wat gebeurt is kan je niet meer veranderen. En toch blijkt elk jaar opnieuw een jaar vol verrassingen te zijn, vol nieuwe dingen die te ontdekken vallen en vol nieuwe mogelijkheden. Geniet er dus van, want voor je 't weet zal het opnieuw eind december zijn. Alle foto's van afgelopen jaar zijn te bekijken op onze website www.leerlingenraad.sui.be

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Geniet van je 2 weken rust!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De eerste zijn al van start gevlogen!

Timeline Photos
facebook.com

Sint-Ursula-Instituut

Sint-Ursula-Instituut
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

amelie.dangoxhe3weta,rodeneuzendag,uniformloze

#rodeneuzendag #uniformloze #3weta

3weta,rodeneuzendag,uniformloze
@amelie.dangoxhe, instagram.com

sophiedangoxheleerlingenraadsui,rodeneuzendag,uniformloze

Want lachen helpt! Toffe mensjes enzeu... #uniformloze #leerlingenraadsui #rodeneuzendag

leerlingenraadsui,rodeneuzendag,uniformloze
@sophiedangoxhe, instagram.com