Top Local Places

Santee Massages

Plantage 14, Maaseik, Belgium
Medical & health
ad

Description

  Massage Santee is klaar om u te laten genieten van een heerlijke ontspanningsmassage!!!!!
  
Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontstressen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal tot rust komen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.
Tijdens de massage bevindt u zich in een gemakkelijke houding op de massagetafel. In de massageruimte heerst een aangename temperatuur, zodat u het niet koud krijgt, wanneer u op te massagetafel ligt. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding in de spieren en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden. Misschien valt u wel in slaap.... helemaal ZEN.....KENNISMAKINGSACTIE  in de maanden juli, augustus en september:
30 euro ipv 45 euro voor een uur lichaamsmassage
15 euro ipv 25 euro voor een half uur nek-schouder-rug massage
15 euro ipv 25 euro voor een half uur voor benen + voeten massageDeze week meer info, nog even mijn massage-kamer helemaal in orde brengenVandaag leren werken met deze wellness-stenen!! HOTSTONE-cursus! Joepie!Een zonnig, ontspannen weekend gewenst!!!!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Santee Massages's post

Vandaag leren werken met deze wellness-stenen!! HOTSTONE-cursus! Joepie!

Photos from Santee Massages's post
facebook.com

Timeline Photos

Een zonnig, ontspannen weekend gewenst!!!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

KENNISMAKINGSACTIE in de maanden juli, augustus en september: 30 euro ipv 45 euro voor een uur lichaamsmassage 15 euro ipv 25 euro voor een half uur nek-schouder-rug massage 15 euro ipv 25 euro voor een half uur voor benen + voeten massage

Timeline Photos
facebook.com

Santee Massages's cover photo

Santee Massages's cover photo
facebook.com

Santee Massages

Santee Massages
facebook.com