Top Local Places

Chan'Talk

Dorpsstraat 10, Bierbeek, Belgium
Local business
ad

Description

Chan'Talk biedt BodyTalk sessies ter ondersteuning van uw gezondheid en welzijn en organizeert de BodyTalk workshops in België.  LTO3 informatieDe Energetics cursus met John Veltheim in Dublin was super!
Weer nieuwe technieken om als het lichaam het toelaat te werken met spieren, bot, organen ...
Hersenen in betere balans brengen,
verzakte baarmoeders en blazen verplaatsen,
het hart na operatie of trauma corrigeren,
verklevingen in de borsten verminderen om het risico op kanker te verkleinen,
hernia's corrigeren
... voor elk wat wils
Om alles beter te gaan inoefenen voorzie ik promo specials in de komende maanden.  Een half uurtje behandeling specifiek op de topic van de maand aan 20€ (maximaal 20 sessies te boeken).Hoewel we met BodyTalk naar onderliggende verhalen gaan zoeken en de grond van elke klacht willen aanpakken, is het soms goed voor sommige zaken een natuurlijke ondersteuner te hebben op moeilijkere momenten of tot we de diepere oorzaken kunnen oplossen.
LTO3 blijkt bij meer dan 90% van de klanten verbeteringen tot spectaculaire resultaten te geven en dus een uitstekende vervanger te zijn voor chemische medicatie.
Gezien al de mooie verhalen die ik lees rond LTO3 heb ik beslist dit ook via mijn praktijk te gaan verdelen (wel enkel op afspraak af te halen).Wat zijn jullie reacties, ideeën ?
Ondertussen zijn vele van onze jonge meisjes ingeënt.
Persoonlijk heb ik nooit een goed gevoel gehad bij deze 'campagne' en mijn dochters aangeraden zich niet te laten vaccineren,

met alle respect voor de goede bedoelingen, maar toch eens goed gelachen toen mijn gynaecologe mij aanraadde dat ook nog te doen.
Kost zoiets de ziekenzorg geen handenvol geld, om dan blijkbaar even veel goed als kwaad te doen ?
Wat het echte verhaal is, zullen we waarschijnlijk nooit weten, ieder brengt zijn verbloemde versie pro of contra ...Stevia: sluipmoordenaar of reddende engel?As some of you know, along with BodyTalk, I have started to study Biogeometry and hope to integrate it more in my clinic in the future.
I'm also very happy to announce that Kris Attard will come to Belgium to teach Biogeometry in February 2016.
This class is very interesting for designers, therapists, Fen Shui practitioners, architects, ... and anyone interested in this subject.
Biogeometry is all about optimising energy and neutralising disturbing frequencies using form and shape.De steviaplant mag dan zogenaamd natuurlijk zijn, de witte stevia in vloeibare of poedervorm is dat absoluut niet. ... De witte stevia is zwaar bewerkt en ontdaan van de krachtige hulpstoffen die moeder natuur ons schenkt om stevia in het lichaam te verwerken. Met andere woorden: we kunnen beter kiezen voor de groene stevia en de witte laten staan.
Ik heb alvast een voorraadje groene stevia staan
(en nee Cola groen bevat echt geen groene stevia :-) )De opdracht om de gratis BodyTalk sessie te winnen,
was blijkbaar niet zo eenvoudig,
weinigen hebben dit bericht geliked EN gedeeld.
Ik ben dan ook maar gaan zoeken naar de mensen die mijn berichtjes leuk vonden om toch een grotere loting te kunnen doen.

Opening Hours

maandag
19:00 - 21:00
dinsdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 12:00, 14:00 - 21:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

What a lovely international group of BioGeometry students here in Belgium. Thank you all for these wonderful 6 days

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Day 2 : BioGeometry in Belgium

Timeline Photos
facebook.com

Groene Stevia

Een heel spijtig bericht. Ik was zo blij dat er ook een pure bron van Stevia te vinden was hier, en niet de bewerkte versies die we nu in de winkels vinden en waarvan men waarschijnlijk later weer uitvindt hoe slecht ze wel niet zijn voor onze gezondheid.

Groene Stevia
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

BioGeometry

Wonderful news from the Biogeometry group again. This center will be build in Egypt for children with special needs. I am in personal contact with Dr. Karim for the development of an education center in Norway. More about Biogeometry ? : Note that Kris Attard is bringing the Foundation Biogeometry class to Belgium in February 2016.

BioGeometry
facebook.com

The Bodytalk System

Join for the group sessions by John Veltheim First one is this evening at 9pm

The Bodytalk System
facebook.com

BioGeometry

Wonderful results with BioGeometry

BioGeometry
facebook.com

Healingpraktijk Koendalini

In Spiegelbeeld verscheen een mooi artikel over BodyTalk

Healingpraktijk Koendalini
facebook.com

Chan'Talk

Chan'Talk
facebook.com

Laura Stuvé, PhD - BodyTalk Instructor and Researcher

Finally - a scientific research study has been published on the effects of BodyTalk for pain patients. Hopelijk opent dit deuren voor meer wetenschappelijke studies met BodyTalk. De resultaten zullen in meer verstaanbare taal worden samengevat - de studie zelf spreekt uiteraard in meer medische vakterminologie. Thank you Laura Stuve and Janet Galipo ! and all the BodyTalkers who provided the sessions.

Laura Stuvé, PhD - BodyTalk Instructor and Researcher
facebook.com

facebook.com

facebook.com