Top Local Places

Stal De Meeren

Pandhoevestraat 19, Begijnendijk, Belgium
Sports/recreation/activities
ad

Description

Je kan bij ons terecht voor:
Paardrijlessen dressuur en springen (aan huis of bij ons)
Trainen / opleiden van paarden
Wedstrijdbegeleiding
Pension De lessen worden gegeven door Ruut Pasgang.
Ik heb een internationaal trainer A diploma en ben dus officieel bevoegd voor het geven van lessen.
De lessen worden gegeven met een instructieset waardoor de leerling alles ten alle tijde goed kan horen.
Er word tijdens de lessen vooral aandacht besteed aan ontspanning, rechtgerichtheid, aanleuning en activiteit.
Iedereen is welkom, zowel jong als oud, ervaren als onervaren. De lessen worden steeds aangepast aan het niveau van ruiter en paard.
Heb je geen eigen paard ter beschikking maar wil je toch wat meer ervaring opdoen en wat wedstrijden meerijden? Geen probleem, er is ook een lespaard ter beschikking.
Ikzelf heb reeds veel ervaring in het opleiden van jonge paarden en heb dan ook al jonge paarden opgeleid en uitgebracht op wedstrijd tot Z niveau dressuur en 1m10 springen.
Ik kom tot een half uur buiten Rotselaar. Verder enkel indien er meerdere lessen gegeven kunnen worden op 1 plaats. http://www.2dehands.be/paardensport/overige-paardensport/stalling-en-weidegang/gezellige-pensionstal-288299687.html
Delen mag! ;)
Vanaf nu kan jou stal in het gezellige Begijnendijk gereserveerd worden!
Kom je graag eens een kijkje nemen of had je graag wat meer info, aarzel niet contact op te nemen!Alord Z gisteren mooie 8e plaats van de 45 combinaties @ jumping wijgmaal. Super gedaan Hanne! Ondanks het twijfelen over het juiste parcours had je hem super voor elkaar wat resulteerde in een mooie foutloze 1e en 2e fase! Ze zijn weer een mooie ervaring rijker :)Bij deze willen we jullie allemaal bedanken voor het langskomen op onze opening en alle leuke attenties.

Wij hopen hier een leuke, gezellige en vooral ook een leerzame stal op de kaart te zetten.
Grtjs Ruut & JeroenIemand die tijdens de opening, of iemand van de bestaande klanten die onlangs dit armbandje verloren is?
Heb het net in het mandje bij de katjes gevonden, hopelijk vinden we de eigenaar weer terug! :)Blij met de resultaten die ik gisteren te horen kreeg: Jelina Mathijs 2x 1e plaats en 1x 3e plaats en ook Sarah Vranken kaapte de 1e plaats weg in de dressuur. Top gewerkt dames!!Onze nieuwe inwoners op stal. Ze zullen verwend worden! :) ze zijn nog op zoek naar een leuke naam dus laat die ideeën maar komen!Leuke 10 jarige D pony te koop. Een echte allrounder. Voor meer info, stuur gerust pb.
Filmpjes binnenkort beschikbaar!Na de poetsplaatsen nu ook de zadelkasten weer in een nieuw jasje gestoken. We zien ze weer blinken! :)De 2 nieuwe poetsplaatsen zijn klaar! :) met dank aan onze handige harry Hoefsmid Jeroen Verdonck!Morgenavond is het zover, drankautomaat op stal. Kunnen we gebruiken bij dit weer!! ;)Alvast een eerste sfeerbeeld van vandaag, bedankt Ann voor de foto!De eerste weides klaar voor gebruik! Op naar de volgende reeks!http://m.kapaza.be/nl/vi/110538849.htmGoedgekeurd voor groot en klein! :D

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Stal De Meeren's post

Leuke 10 jarige D pony te koop. Een echte allrounder. Voor meer info, stuur gerust pb. Filmpjes binnenkort beschikbaar!

Photos from Stal De Meeren's post
facebook.com

Stal de Meeren

Stal de Meeren
facebook.com

Timeline Photos

Iemand die tijdens de opening, of iemand van de bestaande klanten die onlangs dit armbandje verloren is? Heb het net in het mandje bij de katjes gevonden, hopelijk vinden we de eigenaar weer terug! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Alvast een eerste sfeerbeeld van vandaag, bedankt Ann voor de foto!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Alord Z gisteren mooie 8e plaats van de 45 combinaties @ jumping wijgmaal. Super gedaan Hanne! Ondanks het twijfelen over het juiste parcours had je hem super voor elkaar wat resulteerde in een mooie foutloze 1e en 2e fase! Ze zijn weer een mooie ervaring rijker :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Onze nieuwe inwoners op stal. Ze zullen verwend worden! :) ze zijn nog op zoek naar een leuke naam dus laat die ideeën maar komen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Weides zijn geopend! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ook de stapmolen staat er! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De eerste weides klaar voor gebruik! Op naar de volgende reeks!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Na de poetsplaatsen nu ook de zadelkasten weer in een nieuw jasje gestoken. We zien ze weer blinken! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De 2 nieuwe poetsplaatsen zijn klaar! :) met dank aan onze handige harry Hoefsmid Jeroen Verdonck!

Timeline Photos
facebook.com